Ons verhaal

Ons verhaal

Laten we beter kiezen
Wat leuk dat je de tijd neemt om ons verhaal te lezen. Het vertellen van verhalen is namelijk onderdeel van ons bestaan. Meestal delen we de missies van andere sociaal ondernemers maar nu die van onszelf. Zodat je de GreenGiftBox iets beter leert kennen.

Waarom bestaat GreenGiftBox?
GreenGiftBox is opgericht omdat wij willen leven in een wereld waar het maken van sociale en duurzame keuzes normaal wordt. Zo stoten we minder CO2 uit, gebruiken we minder plastic en laten we meer mensen meedoen op onze arbeidsmarkt.

Wat is het probleem?
In onze huidige economie kopen we producten en diensten met een product- én een impactwaarde. De productwaarde is financieel, maar de impactwaarde kan positief of negatief zijn.

Waarom is het nog niet opgelost?
Omdat wij niet geloven dat je mensen kunt verplichten om beter te kiezen. Ons systeem is daar nog niet aan gewend. En als we realistisch zijn; (grote kans dat) niet iedereen van jouw bedrijf hetzelfde (cadeau) wilt. We kunnen je niet dwingen om groen te kiezen maar we kunnen je wel meer kennis laten maken met de groene wereld.’

Hoe ziet de oplossing er uit? Impact- en Productwaarde: a different cookie
De koekjes van de Koeckebackers zijn niet alleen lekker.. Door hun koekjes te bestellen krijg je namelijk een rol lekkere koekjes zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, geur-, kleur- of smaakstoffen en geen druppel palmolie. Maar je helpt ook mensen aan een baan die langs de zijlijn staan van de arbeidsmarkt: impact door simpelweg beter te kiezen.

Zo maken we het verschil
Wanneer je groene cadeaus uitzoekt dan draag je bij aan een betere en socialere wereld. Omdat de cadeaus van GreenGiftBox circulair, gerecycled en fairtrade zijn of een verhaal vertellen.

Welke actie onderneemt GreenGiftBox om dit probleem op te lossen?
Wij helpen door jouw personeel te verrassen met groene en sociale cadeaus. Door met de GreenGiftBox samen te werken en cadeaus uit te zoeken draag je namelijk bij aan een betekenisvolle economie. Want onze webshop zit vol met hippe en trendy producten van sociaal ondernemers. En die zijn beter voor het klimaat, het milieu en de mens

Kies je mee?
GreenGiftBox houdt van omdenken en wil laten zien dat het anders kan. Voor jezelf, voor de maker en voor een groenere wereld.

Doe jij ook met ons mee?


Team GreenGiftBoxKeuze concept

Bij de GreenGiftBox kan je je medewerkers een kerstcadeau laten kiezen in gepersonaliseerde webshop met duurzame geschenken.

Het is natuurlijk belangrijk om een prijscategorie te bepalen voor de geschenken. Onze prijscategorieën zijn: € 25,-, € 35,-, € 50,-, € 70,- (inclusief btw en verzendkosten). Op basis van de prijscategorie maken wij een webshop met geschenken en met een introductie van je eigen organisatie. Alle medewerkers krijgen een unieke inlogcode waarmee ze zelf hun geschenk kunnen kiezen. Na bestelling wordt het geschenk ingepakt en zorgvuldig verzonden naar het huisadres.

Hoe geef je de inlogcode aan de medewerkers?

De inlogcode kan op verschillende manieren als cadeau verpakt worden voor je collega’s. Meestal sturen we de unieke inlogcodes naar de contactpersoon en verwerkt zij ze in een digitale kerstkaart met ieder een eigen code. Ook maken klanten gebruik van een geprinte bon met de unieke code. Bijvoorbeeld deze voucher: bekijk de voucher. Sommige klanten vinden het juist leuk om de code op een kaartje in een boxje te geven. Dat kan ook.

Samen kunnen we bespreken wat binnen jouw organisatie de beste manier is om de inlogcodes te geven.

Benieuwd naar onze collectie? Vraag vrijblijvend een code aan.

Themabox

Je kunt ook voor iets heel anders kiezen: een themabox binnen een thema zoals de ‘No Waste Tin’, de ‘Gezond Wokken’ of de ‘Nature's Design’. Het is pakket gevuld met bijvoorbeeld gerecyclede, gezonde en eerlijke producten. Bijzondere producten die de wereld een beetje mooier maken.

We hebben themaboxen in verschillende prijscategorieën (van ongeveer € 30,- tot € 75,- excl. btw). Het gewenste aantal boxen wordt bij jou op kantoor afgeleverd en kan je op je eigen manier geven aan je collega’s.
De themaboxen zijn onder meer:


Wil je een themabox voor meer dan 60 collega’s en wil je zelf een thema kiezen? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een mooi assortiment cadeaus.

Benieuwd naar de themabox?
Laat het ons weten, dan nemen we - natuurlijk helemaal vrijblijvend- contact met je op. We vertellen er graag meer over!