Brievenbusgeschenk


Je bent ongetwijfeld bewust van het feit dat het momenteel niet heel goed gaat met het klimaat. We wisten dit eigenlijk al een tijdje, maar momenteel raken gelukkig steeds meer mensen zich ervan bewust. Daarom moet iedereen ook een steentje bijdragen aan een beter klimaat. Dit geldt in de eerste plaats natuurlijk voor de overheid, maar ook organisaties en consumenten spelen daarbij een rol. Heb jij een organisatie en wil jij het goede voorbeeld geven aan de medewerkers? Dan raden wij je aan om een mooi brievenbusgeschenk of een ander geschenk of pakket bij ons te kopen. Dit kun je bijvoorbeeld geven voor de kerstdagen, maar ook bij pasen, zomer, dag van de zorg, secretaressedag of andere gelegenheden.

 

Brievenbus geschenken

Wij hebben een breed assortiment aan verschillende soorten geschenken in onze voorraad. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan leuke themaboxen. Deze pakketten zijn toepasselijk voor verschillende gelegenheden. Daarnaast kun je bij ons ook brievenbuspakketten kopen. Het voordeel daarvan is dat de persoon die het ontvangt niet thuis hoeft te zijn. Op onze website vind jij een overzicht van de vele verschillende geschenken die wij hebben. Het is ook mogelijk om voor het keuzeconcept te gaan. De medewerkers kunnen dan zelf een of meerdere geschenken op onze webshop mygreengiftbox.nl kiezen. Op onze website vind jij extra informatie, zodat je weet hoe dit alles in zijn werk gaat. Wij hebben verschillende foodpakketten maar bijvoorbeeld ook bloemen, tassen, chocolade en nog vele andere zaken. Neem dus eens een kijkje en laat je verrassen!

 

Brievenbusgeschenk bestellen

Een brievenbusgeschenk bestellen kun je dus gemakkelijk bij ons doen. Wij zijn begonnen met impact maken omdat we vinden dat het normaler moet worden om sociale, duurzame keuzes te maken. Vaak is dit slechts een kleine moeite, maar je draagt tegelijkertijd bij aan een betere wereld. Alle producten in onze webshop zijn dan ook duurzaam, circulair en fairtrade. Onze geschenken zijn niet alleen nuttig, maar ze vertellen tegelijkertijd ook een mooi verhaal. We streven naar een wereld met verantwoorde consumptie zonder honger en armoede.

Vraag een demo aan


Ja, ik ga akkoord met het privacy statementDe velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.