(Kerst)cadeaus met maatschappelijke impact

Mooie en eigentijdse cadeaus met impact op een betere wereld. Originele en duurzame (kerst)geschenken waar jouw medewerkers écht iets aan hebben. Cadeaus met een bijzonder verhaal; van makers met een passie voor een betere wereld. Dé manier om impact te maken.

Laten we beter kiezen

Want wij willen leven in een wereld waar het maken van sociale en duurzame keuzes normaal wordt. Zo stoten we minder CO2 uit, gebruiken we minder plastic en laten we meer mensen meedoen op onze arbeidsmarkt. GreenGiftBox draagt hieraan bij door nauw samen te werken met sociaal ondernemers, cadeaus met maatschappelijke impact samen te stellen en bewustwording te creëren. Dat is beter voor het klimaat, het milieu en de mens. 

Doe jij met ons mee? 
Zo draag jij (samen met jouw collega’s) bij aan een betekenisvolle economie.

Hoe werkt het?

Duurzame geschenken en pakketten

Deze duurzame cadeaus zijn in verschillende prijscategorieën beschikbaar als pakket, brievenbusgeschenk, zomerpakket of eindejaarspakket. Bij het keuze concept kiezen medewerkers zelf hun geschenk op de GreenGiftBox webshop. De webshop kan gepersonaliseerd worden met het logo en een voorwoord van je organisatie binnen jouw prijscategorie. De themabox is er in verschillende thema’s. Vraag naar de mogelijkheden!

Hoe werkt het

Je wilt jouw medewerkers graag via GreenGiftBox eindejaarsgeschenken geven. Maar hoe werkt dat precies?

Hoe kun jij bepalen wat je medewerkers krijgen? En hoe komen de cadeaus bij hen terecht?

Geschenken en Pakketten


Hoe werkt het?

Keuze concept


Hoe werkt het?

Hoe lang nog tot eerste kerstdag?

0

Dagen

0

Uren

0

Minuten

0

Seconden

GreenGiftBlog

Bekijk meer