Online groene kerstgeschenken

Je bent je alvast aan het oriënteren op de kerstgeschenken voor jouw bedrijf. Of misschien ben je gewoon benieuwd naar online kerstgeschenken. Als je het groene karakter en groene missie van jouw bedrijf wilt onderstrepen ben je bij GreenGiftBox in ieder geval aan het juiste adres. 

Geef je GreenGiftBox dit jaar, dan heeft je medewerker of klant zelf de keuze uit een online groen kerstgeschenk.

Wat moet ik mij voorstellen bij online groene kerstgeschenken?

Bij GreenGiftBox heeft een online groen kerstgeschenk niet zozeer de kleur groen. Dus ben je daarnaar op zoek, moeten we je helaas teleurstellen. Groen staat in dit geval voor duurzaam, goed voor de natuur en mensen. En bovenal goed voor de wereld. Doordat met GreenGiftBox de ontvanger zelf kan kiezen wat zijn groene kerstgeschenk wordt, heb je geen zorgen meer of het wel leuk genoeg is.

Organische wijnen, solar powerbanks , circulaire producten en gerecyclede producten en meer…

De online groene kerstgeschenken van GreenGiftBox zijn goed voor gever, ontvanger en maker. En er is voor bijna iedereen wel een mooi geschenk uit te zoeken. Denk bijvoorbeeld aan mooie organische wijnen uit Spanje. Diverse powerbanks op zonne-energie, zodat u nooit meer met een lege batterij komt te staan. Voor de culinaire liefhebbers zijn er verschillende snij- en serveerplank van duurzaam hout. Zelfs aan de kinderen wordt gedacht met de rugzakjes van Affenzahn, speelkleed van Qukel gemaakt van gerecyclede materialen.

Met een online groen kerstgeschenk zit je dit jaar dus helemaal goed. Kijk voor meer informatie op www.greengiftbox.nl. Wil je het helemaal assortiment bekijken? Stuur dan een e-mail naar info@greengiftbox.nl.


Vraag een demo aan


Ja, ik ga akkoord met het privacy statementDe velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.