De mooiste duurzame kerstgeschenken

Ben je op zoek naar duurzame kerstgeschenken voor je medewerkers of klanten? Dan ben je bij GreenGiftBox aan het juiste adres. 

Een eigen keuze

Vaak zijn kerstgeschenken niet heel erg duurzaam. Het gebeurt je vast ook regelmatig, je krijgt een goed bedoeld geschenk van een klant of collega voor kerst. Maar al snel verdwijnt die in de prullenbak of ergens onder een laagje stof in de kast. Daarom geef je met GreenGiftBox de keuze voor het duurzame kerstgeschenk aan de ontvanger. Is alles een duurzaam kerstgeschenk dan? Bij GreenGiftBox zeker wel ja.

Duurzame kerstgeschenken met een bijzonder verhaal

Door in te loggen komt de ontvanger van de GreenGiftBox terecht in de webshop omgeving, speciaal ingericht voor uw bedrijf. Je kiest de waarde (€ 25, € 35, € 50 of €70) en je medewerker of relatie kiest zelf een duurzaam kerstgeschenk uit onze online keuzewebshop. 

Alle geschenken vertellen een bijzonder verhaal. Zo zijn er tassen gemaakt van gerecycled vilt van bedrijfskleding, handdoeken van GOTS organisch katoen, bamboe speakers, sieraden gemaakt door vrouwen in Nepal waarvan de kinderen weer naar school kunnen. Giftcards waarbij je zelf je keuze kunt maken uit een mooie webshop van bv Looped Goods of Return to Sender.
Kortom, een brede keuze en voor iedereen wel een passend online duurzaam kerstgeschenk om te kiezen.

Liever een themabox? Onder het menu vind je onze diverse themaboxen.

Goed voor gever, ontvanger en maker.

Om ons online duurzame kerstgeschenken programma samen te vatten, zeggen wij ook wel; GreenGiftBox is goed voor gever, ontvanger en maker.


Vraag een demo aan


Ja, ik ga akkoord met het privacy statementDe velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.