Eindejaarsgeschenk

 
Laten we eerlijk zijn: het gaat momenteel niet goed met het klimaat en willen CO2 bewuster zijn. Eigenlijk wisten we dat al een tijdje, maar we hebben als mensheid te lang onze kop in het zand gestoken. Gelukkig is tegenwoordig iedereen wat meer bewust van de noodzaak van duurzamer leven voor een beter klimaat. Het punt is dan ook dat iedereen daarin een gedeelde verantwoordelijk heeft. Aan de ene kant is het natuurlijk de overheid die moet verduurzamen en dit ook moet stimuleren. Daarnaast zijn het ook de consumenten die anders moeten leven. Tegelijkertijd kun je als organisatie of bedrijf ook het goede voorbeeld stellen. Dit kun je doen door een leuk duurzaam eindejaarsgeschenk te geven aan je medewerkers. In deze tekst gaan wij daar wat dieper op in.

 

Eindejaarsgeschenk personeel

Bij ons kun je dus terecht voor een eindejaarsgeschenk personeel. In onze webshop hebben wij verschillende themaboxen en kerstpakketten. Dit zijn bijvoorbeeld boxen met heerlijk duurzaam chocolade. Maar we hebben ook boxen met non-food. Daarbij kun je denken aan duurzame notitieboekjes, tassen, bonnen en nog veel meer. Op onze website vind jij een handig overzicht van de verschillende pakketten. Daarnaast hebben wij ook brievenbuspakketten op onze webshop. Dit is eenvoudig en praktisch, want dan hoeft de ontvanger niet thuis te zijn. Daarnaast is er ook nog het zogenaamde keuzeconcept. Je medewerkers kunnen dan zelf iets uitzoeken in onze webshop voor een specifiek bedrag. Hoe dit werkt leggen wij uit op onze website.

 

Eindejaars geschenk

We zijn in 2015 gestart omdat wij het van groot belang vinden dat duurzaam consumeren normaal moet worden. Bovendien vinden wij het belangrijk dat consumenten gemakkelijker duurzame keuzes kunnen maken. Alle producten die wij op onze webshop hebben zijn duurzaam, circulair en fairtrade. Ze dragen dus bij aan een betere wereld. Verantwoorde consumptie is belangrijk en kan armoede en honger tegengaan. Daar ligt dan ook met name onze focus. Een algehele betere, groene wereld waar iedereen van mee kan profiteren.

Vraag een demo aan


Ja, ik ga akkoord met het privacy statementDe velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.