Aan de slag met een online eco kerstpakket of themabox

Ben je er al uit wat je dit jaar voor een kerstpakket aan je personeel wilt geven?
Ieder jaar is het weer een lastige keuze. Het aanbod is enorm groot, maar het lijkt allemaal op elkaar….. dan is er hier het online eco kerstpakket, of online ecologische kerstpakket. Doe mee met de trend om naast het geven van een mooi kerstpakket voor je personeel ook een bijdrage te leveren aan een betere wereld! Iedereen kan meedoen! Wij van GreenGiftBox maken het gemakkelijk voor je.

Door eenvoudig de gewenste prijsklasse en het bedrijfslogo plus voorwoord van de directie aan te geven heb je al een eigen gepersonaliseerde online eco kerstpakket of online eco keuzeconcept.
Wij hebben de basis voor je gelegd, doordat alle producten goed voor gever, ontvanger én maker zijn.
Ieder geschenk verteld zijn eigen verhaal. Er zijn prachtige geschenken, gemaakt van duurzame materialen, zoals bamboo, zonne-energie, gerecyclede PET flessen of die van olijfbomenhout gemaakt zijn. Maar er zijn ook geschenken die zorgen dat kinderen weer naar school kunnen, ouderen niet eenzaam zijn, boeren voldoende geld krijgen om te investeren, vluchtelingenkampen geen stroom nodig hebben voor verlichting door solar lampen te gebruiken, die door zonne-energie opgeladen kunnen worden. Armoedebestrijding en Voedselverspilling tegengaan.

Veel bedrijven en organisaties zijn bezig met het thema duurzaamheid. Voor medewerkers is het kerstgeschenk een welcome blijk van waardering. Zij willen graag verrast worden, maar vinden het ook fijn om hun eigen keuze te kunnen maken.

Door deze elementen te combineren wil GreenGiftBox werkgevers en werknemers laten ervaren dat mooie en trendy cadeaus, duurzaamheid, mvo en ecologische kerstpakketten heel goed samengaan.


Vraag een demo aan


Ja, ik ga akkoord met het privacy statementDe velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.