Circulair geschenk

 
Het klimaat is er erg slecht aan toe. Dit is uiteraard een groot probleem en hoe langer we wachten om er iets goeds tegen te doen, hoe erger dit allemaal gaat worden. Niet alleen voor de aardbol, maar ook voor alle inwoners op de aardbol waaronder dus wij als mensheid. Om die reden is het ook belangrijk dat iedereen een steentje bijdraagt aan een betere wereld. De overheid speelt daar uiteraard een grote rol in. Zij moeten het goede voorbeeld stellen, maar tegelijkertijd moet de consument ook verantwoordelijk leven. Ook jij als organisatie kan uiteraard het goede voorbeeld geven. Dit kun je doen door een circulair geschenk te geven bij bepaalde gelegenheden. Producten krijgen dan een tweede leven. Zij zijn gemaakt van grondstoffen die opnieuw gebruikt worden voor een nieuw product.

 

Circulaire geschenken

Bij ons kun je terecht voor verschillende circulaire geschenken. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan verschillende themaboxen die gemaakt zijn van grondstoffen die een tweede leven krijgen Hier worden dan nieuwe producten van gemaakt. Al deze themaboxen zijn duurzaam en ze bevatten verschillende producten binnen één thema. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan een foodpakket of een non-foodpakket. Tegelijkertijd zijn er dan ook niet-voedselproducten zoals tassen en koffiekopjes. Producten krijgen dan een tweede leven. Zij zijn gemaakt van grondstoffen die opnieuw gebruikt worden voor een nieuw product.

Daarnaast hebben wij ook nog verschillende brievenbuspakketten in onze webshop. Het voordeel hiervan is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn voor ontvangst. Ook is het mogelijk om te genieten van ons keuzeconcept. Medewerkers kunnen dan zelf hun geschenk uitkiezen. Dat is natuurlijk ook een leuk uitgangspunt. Op de website vind jij daar meer informatie over.

 

Circulaire geschenken bestellen

Bij ons kun je dus circulaire geschenken bestellen, maar misschien vraag jij je af waarom wij zijn gestart met het doel om het bedrijfsleven te helpen groener te worden. We hebben een idealistisch hart en zijn opgericht om bij te dragen aan een betere wereld. Wij proberen circulair en fairtrade te stimuleren. Dit doen wij door leuke verhalen toe te voegen aan de producten. Het is om die reden dan ook hartstikke leuk om duurzame producten bij ons te bestellen. We proberen mensen op een positieve manier te overtuigen om aan verantwoorde consumptie te doen. Zo dragen we allemaal bij aan een wereld zonder armoede en honger .

Vraag een demo aan


Ja, ik ga akkoord met het privacy statement



De velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.