Online eco kerstcadeau tips

Ben je op zoek naar online ecologische kerstcadeaus? Wij van GreenGiftBox helpen je graag een handje verder. Het zoeken naar kerstcadeaus kan een tijdrovende taak zijn, maar ook een hele leuke taak. De online eco kerstcadeaus die je medewerker of klant kan kiezen in GreenGiftBox zijn in ieder geval allemaal duurzaam. De kerstcadeaus vertellen een bijzonder verhaal, zijn gemaakt van gerecycled materiaal of functioneren bijvoorbeeld op zonnen-energie. Om u te helpen met een keuze geven wij u vandaag 3 tips voor een mooi eco kerstcadeau.

Online eco kerstcadeau tip #1: Plantenstandaard Low van de Up collectie van Handed By

Het verhaal van Handed By:
Handed By is hét leidende merk in gevlochten manden, tassen en woonaccessoires. Handgemaakt van materialen die het milieu zo min mogelijk belasten, zoals onder andere gerecycled plastic en bamboo. De producten zijn kwalitatief hoogwaardig.
Handed By voelt grote sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid voor hun handwerkers en garanderen dan ook dat elk product op een eerlijke manier wordt gemaakt: geen kinderarbeid, maar juist betrokkenheid bij de educatie van de kinderen van hun handwerkers. Geen massa productie in fabrieken maar kleinschalige projecten met persoonlijke langdurige partnerships. Daarnaast proberen zij zoveel mogelijk gerecyclede,- en duurzame materialen te gebruiken voor hun collecties.

Online eco kerstcadeau tip #2: Organische handdoeken set

Een wat luxer geschenk onder de online ecologische kerstgeschenken. De handdoeken set is gemaakt van 100% biologisch geteeld katoen. De set heeft een GOTS en OEKOTEX certificaat. Naar duurzaam en verantwoord is de set ook heerlijk zacht door het gekamde katoen. In de kleur grijs een pareltje in iedere badkamer.

Online eco kerstcadeau tip #3: Dille & Kamille e-giftcard

Met de giftcard van Dille & Kamille kun je zelf je mooie duurzame geschenk uitkiezen. Je kunt dit doen in de winkel of op de webshop van Dille & Kamille. De winkels van Dille & Kamille zijn gestart met natuurlijke materialen en streven eenvoud na.

Een geschikte keuze
Alle bovenstaande geschenken zijn een keuze in GreenGiftBox. Online eco kerstcadeaus zonder zorgen! Ga naar www.greengiftbox.nl voor meer informatie.


Vraag een demo aan


Ja, ik ga akkoord met het privacy statementDe velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.