Eco kerstcadeau

Goed voor gever, ontvanger én maker

Vraag hier uw demo aan

Online eco kerstcadeau tips

Bent u opzoek naar online ecologische kerstcadeaus? Wij van GreenGiftBox helpen u graag een handje verder. Het zoeken naar kerstcadeaus kan een tijdrovende taak zijn, maar ook een hele leuke taak. De online eco kerstcadeaus die uw medewerker of klant kan kiezen in GreenGiftBox zijn in ieder geval allemaal duurzaam. De kerstcadeaus vertellen een bijzonder verhaal, zijn gemaakt van gerecycled materiaal of functioneren bijvoorbeeld op zonnen-energie. Om u te helpen met een keuze geven wij u vandaag 3 tips voor een mooi eco kerstcadeau.

Online eco kerstcadeau tip #1: WakaWaka Power+

De WakaWaka kent u misschien al wel. Maar dit is de WakaWaka Power+. Een nood lamp met LED licht en een effieciente oplader op zonnen-energie in een. Een bijzonder apparaat onder de online eco kerstcadeaus. Naast dat je dus nooit meer zonder een lege batterij hoeft komen te zitten geeft de WakaWaka Power+ wel tot 150 uur veilig licht als nachtlampje. Het mooiste: voor iedere WakaWaka die er verkocht wordt, gaat er ook een WakaWaka Light naar een gezin in een rampgebied of crisissituatie. Zo hebben ze toch licht zonder elektriciteit.

Online eco kerstcadeau tip #2: Handdoeken set

Een wat luxer geschenk onder de online ecologische kerstgeschenken. De handdoeken set is gemaakt van 100% biologisch geteeld katoen. De set heeft een GOTS en OEKOTEX certificaat. Naar duurzaam en verantwoord is de set ook heerlijk zacht door het gekamde katoen. In de kleur grijs een pareltje in iedere badkamer.

Online eco kerstcadeau tip #3: Snijpank

Een snijplank gemaakt van onbehandeld esdoorn en gerookt eiken. De foodie onder de online ecologische kerstgeschenken. De snijplank is van het merk Side by Side. Bij dit merk werken meer dan 120 mensen met een beperking in de werkplaats en houtbewerkingseenheid. De productie is ook redelijk dicht bij huis, namelijk in Duitsland.

Een geschikte keuze
Alle bovenstaande geschenken zijn een keuze in GreenGiftBox. Online eco kerstcadeaus zonder zorgen! Ga naar www.greengiftbox.nl voor meer informatie.VRAAG HIER EEN DEMO AAN

Waarom GreenGiftBox?

Hoe lang nog tot eerste kerstdag?

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

GreenGiftBox staat voor:

Eigentijdse en hoogwaardige geschenken met een verhaal

Cadeaus waar gever, ontvanger én maker blij van worden

Aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Extra aandacht voor de medewerker en de wereld om ons heen

Meer dan 10 jaar ervaring in online cadeauconcepten

VRAAG HIER EEN DEMO AAN

Cadeau met een verhaal

Demo code aanvragen of meer informatie?

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Ja, ik ga akkoord met de privacy statement

Copyright alle rechten voorbehouden © 2016 GreenGiftBox KvK 62793543