Duurzame brievenbusgeschenken

Maak de wereld mooier met duurzame brievenbusgeschenken
Ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Maak dan kennis met de brievenbusgeschenken van de GreenGiftBox. Duurzame brievenbusgeschenken zijn de leukste manier om iemand te verassen én de wereld een stukje mooier te maken. Wat een duurzaam brievenbusgeschenk precies is? Dat is een klein pakketje gevuld met eerlijke en gezonde producten. Alle pakketjes vertellen een eigen verhaal en zijn met zorg ingepakt door de Sociale Werkvoorziening van Reinaerde. Je vindt bij de GreenGiftBox verschillende soorten brievenbusgeschenken, zodat je altijd een pakket uitkiest die het beste bij jou en je organisatie past. Ga bijvoorbeeld voor een vergader- of borrelpakket of een hangtuintje door de brievenbus!

Wie stuur jij een duurzaam brievenbusgeschenk?
Een duurzaam brievenbusgeschenk is een leuke attentie voor collega’s of zakenrelaties. Bij  GreenGiftBox werken we met een minimale afnamen van 25 brievenbusgeschenken. Ben je op zoek naar een iets groter cadeautje? Dan zijn ook onze themaboxen een absolute aanrader. Uiteraard zijn ook de themaboxen gevuld met leuke en duurzame producten. Met het pakketje gevuld met thee of borrelhapjes kun je van een virtuele meeting bijvoorbeeld een echt feestje maken. Hoe leuk is het namelijk als jullie (op afstand) toch even gezellig samen wat kunnen drinken en snoepen. Andere populaire opties zijn onze droogbloemen en pakketten met een activiteit.

Meer weten over een brievenbus geschenk duurzaam?
Wil je meer weten over een brievenbus geschenk duurzaam? Kijk dan rustig rond op onze website. Hier lees je meer over de verschillende geschenken en themaboxen. Daarnaast lees je online meer over onze werkwijze, visie en de doelen die wij steunen. Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons via de telefoon, e-mail of social media. Vergeet tot slot niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief als je altijd op de hoogte gehouden wilt worden van de laatste nieuwtjes uit onze webwinkel. Graag tot ziens bij GreenGiftBox!


Vraag een demo aan


Ja, ik ga akkoord met het privacy statementDe velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.