Mvo kerstpakket

Goed voor gever, ontvanger én maker

Vraag hier uw demo aan

Uw online MVO kerstpakket is binnen handbereik

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij u hoog in het vaandel. Om het jaar goed af te sluiten hoort daar dan natuurlijk ook een MVO kerstpakket bij. Maar het kiezen van het perfecte kerstpakket is nog best lastig. Zoveel mensen, zoveel wensen. GreenGiftBox helpt u daar graag een handje mee.

Online MVO kerstpakketten

Door uw klant of relatie zelf te keuze te geven met een online MVO kerstpakket heeft u geen zorgen meer of mensen dat ene traditionele kerstpakket wel leuk vinden. Met GreenGiftBox geeft u niet zomaar een kerstpakket, maar geeft u ook direct iets terug aan de maatschappij. Wat uw medewerker of relatie dus ook kiest als cadeau, het is altijd maatschappelijk verantwoord. Zorgeloos maatschappelijk verantwoord ondernemen in de december dagen dus.

Iedereen blij met een online MVO kerstpakketten

U zult zich af vragen wat u dan zoal online uit kunt kiezen bij GreenGiftBox. Ten eerste zijn alle cadeaus goed voor gever, ontvanger en maker. Wat betekend dat het voor u prettig en zorgeloos is om GreenGiftBox als online MVO kerstpakket te geven. Dat uw medewerker of de klant blij is want hij kan zelf kiezen. En tenslotte dat de maker van ieder geschenk en eigenlijk de maatschappij geholpen is met de verkoop. Dat klinkt wellicht wat overdreven, maar dat is het niet. Ieder geschenk is bijvoorbeeld goed voor het milieu, maakt het mogelijk om gedetineerde een tweede kans te geven of geeft werk aan sociale werkplaatsen.

Tenslotte is GreenGiftBox officieel partner van MVO Nederland, dus zit u gegarandeerd goed deze kerst.VRAAG HIER EEN DEMO AAN

Waarom GreenGiftBox?

Hoe lang nog tot eerste kerstdag?

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

GreenGiftBox staat voor:

Eigentijdse en hoogwaardige geschenken met een verhaal

Cadeaus waar gever, ontvanger én maker blij van worden

Aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Extra aandacht voor de medewerker en de wereld om ons heen

Meer dan 10 jaar ervaring in online cadeauconcepten

VRAAG HIER EEN DEMO AAN

Cadeau met een verhaal

Demo code aanvragen of meer informatie?

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Ja, ik ga akkoord met de privacy statement

Copyright alle rechten voorbehouden © 2016 GreenGiftBox KvK 62793543