Uw online MVO kerstpakket is binnen handbereik

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij jou hoog in het vaandel. Om het jaar goed af te sluiten hoort daar dan natuurlijk ook een MVO kerstpakket bij. Maar het kiezen van het perfecte kerstpakket is nog best lastig. Zoveel mensen, zoveel wensen. GreenGiftBox helpt je daar graag een handje mee.

MVO kerstpakketten

Door jouw klant of relatie zelf te keuze te geven met een online MVO eindejaarspakket heb je geen zorgen meer of mensen dat ene traditionele kerstpakket wel leuk vinden. Met GreenGiftBox geef je niet zomaar een kerstpakket, maar geef je ook direct iets terug aan de maatschappij. Wat je medewerker of relatie dus ook kiest als cadeau, het is altijd maatschappelijk verantwoord. Zorgeloos maatschappelijk verantwoord ondernemen in de december dagen dus.

Iedereen blij met een online MVO kerstpakketten

Je zult je af vragen wat je dan zoal online uit kunt kiezen bij GreenGiftBox. Ten eerste zijn alle cadeaus goed voor gever, ontvanger en maker. Wat betekend dat het voor jou prettig en zorgeloos is om GreenGiftBox als online MVO kerstpakket te geven. Dat jouw medewerker of de klant blij is want hij kan zelf kiezen. En tenslotte dat de maker van ieder geschenk en eigenlijk de maatschappij geholpen is met de verkoop. Dat klinkt wellicht wat overdreven, maar dat is het niet. Ieder geschenk is bijvoorbeeld goed voor het milieu, maakt het mogelijk om gedetineerde een tweede kans te geven of geeft werk aan sociale werkplaatsen.

Tenslotte is GreenGiftBox officieel partner van MVO Nederland, dus zit je gegarandeerd goed deze kerst.


Vraag een demo aan


Ja, ik ga akkoord met het privacy statementDe velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.