Het keuze concept

Hoe werkt het?

Ons uitgebreide keuze concept

Wil je duurzame, sociale, circulaire en duurzame cadeaus bestellen voor je medewerkers of relaties?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres, Want wij willen leven in een wereld waar het maken van sociale en duurzame keuzes normaal wordt. Zo stoten we minder CO2 uit, gebruiken we minder plastic en laten we meer mensen meedoen op onze arbeidsmarkt.
Je medewerkers of collega's ontvangen een inlogcode verpakt in een duurzaam GreenGiftBoxje gemaakt van oude jeans of een voucher gemaakt van tomatenvezel.  Of nog duurzamer - via de mail waarmee zij zelf kunnen kiezen uit leuke duurzame, sociale , groene cadeaus,  duurzame giftcards, groene belevenissen, duurzame kerstpakketten en goede doelen.

Gepersonaliseerde webshop met logo en eigen voorwoord van de directie.


Het assortiment

    
   

Voucher
Smaken verschillen, iedereen kiest zelf zijn eigen cadeau(s). De verzending van de vouchers kunnen wij versturen per post in een leuk doosje of op lokatie(s). Of nog duurzamer via email.


GreenGiftBoxje
of in een duurzaam GreenGiftBoxje met daarin de voucher en naar keuze een kleine Tony's Chocolonely reep of een Blossombs. Ook kunnen wij verschillende brievenbusdoosjes voorstellen.
 

Levering
 
Wij sturen je regelmatig een reminder, zodat je niet vergeet je geschenk te bestellen. Alle geschenken worden klimaatneutraal geleverd via fietskoeriers of DHL.
De cadeaus worden ingepakt door onze sociale werkvoorziening Reinaerde.

Prijscategoriën

Je kunt een prijscategorie bepalen voor de geschenken. Onze standaardprijscategorieën zijn: € 25,- € 30,-, € 35,-€ 40,-, € 50,- € 70,- €100,- (inclusief BTW en verzendkosten). Op basis van de prijscategorie maken wij een webshop met geschenken inclusief goede doelen en een introductietekst van je eigen organisatie met jouw logo.

Wij leveren op een No cure no Pay basis. Dus je betaalt alleen op basis van wat er gekozen wordt. 

Vraag een code aan
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5

Kies het bedrag

Als werkgever geef je ons aan welk bedrag je per medewerker wilt besteden: € 25,-, € 30,-, € 35,-, € 40,-, € 50,-, € 70,- of € 100,- (inclusief btw en verzendkosten).

Wij maken een webshop aan

Wij maken een webshop aan. Daarin plaatsen we cadeaus ter waarde van het door jou gekozen bedrag. Ook plaatsen we je bedrijfslogo en een persoonlijk voorwoord in deze webshop.

Digitale code, voucher of boxje

GreenGiftBox stuurt het gewenste aantal codes. Met deze code kunnen zij inloggen in de webshop. We kunnen de – per persoon unieke – code naar je e-mailen of je kunt de code op een voucher laten zetten. Je kunt ook kiezen uit ons boxje met de voucher en een leuk cadeautje. Jij beslist!

Medewerkers maken een keuze

In de webshop mag de medewerker zelf zijn keuze maken. Afhankelijk van het bedrag dat jij voor hem of haar ter beschikking hebt gesteld, kan hij of zij één of meerdere cadeaus bestellen.

We sturen de bestelling op

We laten de bestelling zo snel mogelijk naar het huisadres van de medewerker sturen. De maximale levertermijn van cadeaus is circa vijf werkdagen. Tenzij anders vermeld bij het product. Wij verzenden de cadeaus via pakketpost of fietskoeriers naar het opgegeven adres. De vervoerder zal het cadeau maximaal twee keer bij je collega of zijn/haar buren proberen af te leveren. Indien dat niet lukt, kan het cadeau gedurende drie weken bij het postkantoor / postagentschap in de buurt worden afgehaald. Uiteraard met een afhaalbericht in de brievenbus. Als het pakket niet binnen deze drie weken is afgehaald, wordt het pakket naar GreenGiftBox retour gezonden.

Assortiment

Wil je een kijkje nemen in het assortiment? Vraag dan vrijblijvend een code aan. Dan heb je meteen een idee hoe de online webshop eruit ziet.

Heb je een andere prijscategorie in gedachte? Neem contact met ons op, dan bespreken we het samen. 

Vraag een code aan Neem contact op