Eco kerstgeschenk

Goed voor gever, ontvanger én maker

Vraag hier uw demo aan

Online eco kerstgeschenken

Een online eco kerstgeschenk is een bijzondere manier om uw medewerkers aan het einde van het jaar te bedanken voor hun inzet. Om zelf een kerstgeschenk te zoeken kan tijdrovend en nog best lastig zijn. GreenGiftBox helpt u daarom graag uit de brand. Met GreenGiftBox geeft u namelijk een online eco kerstgeschenk, waardoor de ontvanger zelf zijn of haar keuze kan maken.

Altijd een goede keuze

Een keuze voor GreenGiftBox is altijd goed. Alle online ecologische kerstgeschenken dragen namelijk een bijzonder verhaal en zijn goed voor gever, ontvanger en maker. Zo is er in het assortiment online eco kerstgeschenken bijvoorbeeld een lijn met tassen gemaakt van 100 % gerecycled plastic. De tassen en manden van HandedBy staat niet alleen prachtig in je woonkamer of over je schouder, maar zijn ook nog eens eco verantwoord. Een bijzondere keuze is ook de Vodka mix set van Our Amsterdam. Deze Vodka wordt gemaakt in Amsterdam en met de hand gebotteld. In combinatie met de (h)eerlijke sapjes van LemonAid en ChariTea is dit weer eens wat anders als online eco kerstgeschenk.

Online ecologische kerstgeschenken voor iedereen

Voor jong en oud, van mannen tot vrouwen, opa’s, oma’s en zelfs kinderen zullen dit jaar gemakkelijk een online eco kerstgeschenken kunnen kiezen. Zo zit er in het GreenGiftBox assortiment bijvoorbeeld een set prachtige Hammam handdoeken, gemaakt van 100% ecologisch katoen. Een salade set gemaakt van 70% bamboevezels en niet toxische melanine. Of een biologische olijfolie. Uit Spaanse boomgaarden waar geen chemicaliën meer gebruikt worden en de paarden en schapen zorgen voor de bemesting van de olijfbomen.

Wilt u dus dit jaar een echt goede keuze geven, ga dan voor de online ecologische kerstgeschenken in GreenGiftBox.



VRAAG HIER EEN DEMO AAN

Waarom GreenGiftBox?

Hoe lang nog tot eerste kerstdag?

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

GreenGiftBox staat voor:

Eigentijdse en hoogwaardige geschenken met een verhaal

Cadeaus waar gever, ontvanger én maker blij van worden

Aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Extra aandacht voor de medewerker en de wereld om ons heen

Meer dan 10 jaar ervaring in online cadeauconcepten

VRAAG HIER EEN DEMO AAN

Cadeau met een verhaal

Demo code aanvragen of meer informatie?

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Ja, ik ga akkoord met de privacy statement

Copyright alle rechten voorbehouden © 2016 GreenGiftBox KvK 62793543