Zelf kerstpakket samenstellen

 
De wereld is een mooie plek, maar helaas kunnen de klimaatproblemen daar verandering in brengen. De klimaatproblematiek is tegenwoordig zeer urgent. Dit heeft niet alleen negatieve gevolgen voor de natuur, maar uiteraard ook voor de mensen die leven op deze wereld. Daarom is het belangrijk dat iedereen een steentje bijdraagt aan een betere leefomgeving. Dit zou in principe gemakkelijk te realiseren zijn als iedereen een klein beetje meer moeite doet. Gelukkig gaan wij tegenwoordig de goede kant op. De overheid doet veel zaken om verduurzaming te stimuleren en ze dragen daar zelf ook aan bij. Tegelijkertijd kun jij als organisatie of bedrijf ook het goede voorbeeld stellen door medewerkers de mogelijkheid te geven om zelf hun kerstgeschenk te kiezen.

 

Kerstpakket zelf samenstellen

Wij verkopen leuke themaboxen en kerstpakketten die je als geschenk aan de medewerkers kunt geven. Dit kan voor verschillende aangelegenheden zijn. Daarbij kun je denken aan de kerstpakketten, maar ook eindejaarsgeschenken of wanneer er wat te vieren valt. Wij verkopen verschillende leuke themaboxen. Dit zijn allemaal duurzame producten. Het gaat dan overigens niet alleen om voedsel, maar bijvoorbeeld ook om duurzame producten. Tegelijkertijd kun je bij ons ook terecht voor verschillende brievenbuspakketten. Dit is heel erg handig, want de ontvanger hoeft dan niet thuis te zijn. Ook bieden wij een keuzeconcept. De medewerkers binnen de organisatie kunnen dan een kerstpakket zelf samenstellen. Op onze website vind jij meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat.

 

Zelf een kerstpakket samenstellen

Zelf een kerstpakket samenstellen kan bij ons dus gemakkelijk, maar je vraagt je misschien af waarom wij de GreenGiftBox zijn begonnen. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld. Daarom zijn onze geschenken duurzaam, circulair en fairtrade. Verantwoorde consumptie is niet alleen goed voor het klimaat, maar het kan ook armoede en honger bestrijden. Al onze producten vertellen een verhaal en wij proberen mensen op een positieve manier te overtuigen om duurzamer te consumeren.

Vraag een demo aan


Ja, ik ga akkoord met het privacy statementDe velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.