Duurzaam keuzegeschenk

 
Het gaat niet goed met het klimaat. Als we niet snel actie ondernemen, dan komen we flink in de problemen. We wisten dit eigenlijk al veel langer, maar gelukkig dringt het besef nu bij veel meer mensen door. Toch gaat het allemaal niet snel genoeg en daarom is het ook belangrijk dat iedereen bijdraagt aan een betere wereld. De overheid moet uiteraard een voorbeeldrol spelen. Ze moeten zelf duurzaam handelen en ook duurzaamheid stimuleren. Daarnaast moeten de consumenten natuurlijk ook het gedrag aanpassen. Maar ook als organisatie of bedrijf kun jij een rol spelen en het goede voorbeeld stellen. Je kunt bijvoorbeeld eens voor een duurzaam keuzegeschenk gaan. Die kun je bij ons aankopen.

 

Duurzame keuzegeschenken

Bij ons kun jij terecht voor verschillende soorten geschenken. In de eerste plaats hebben wij verschillende leuke themaboxen. Het gaat dan niet alleen om voedsel, maar bijvoorbeeld ook om leuke notitieboekjes, koffiekopjes en nog veel meer leuke duurzame producten. Daarnaast hebben wij ook verschillende leuke duurzame brievenbuspakketten samengesteld. Dit is ook zeer praktisch, want de ontvanger hoeft dan niet thuis te zijn. Alle producten zijn natuurlijk duurzaam. We kunnen pakketten voor je samenstellen, maar je kunt ook voor duurzame keuzegeschenken gaan. Je medewerkers hebben dan zelf de mogelijkheid om de producten op mygreengiftbox.nl te kiezen. Via een code kunnen zij hun geschenk uitzoeken. Op onze website vind jij meer informatie over deze service.

 

Duurzame kerstgeschenken bestellen

 Wij hebben een idealistisch hart en zijn opgericht omdat wij graag willen bijdragen aan een betere wereld. Alle producten zijn dan ook duurzaam, circulair en fairtrade. Ze dragen niet alleen bij aan een beter klimaat, maar ook aan een betere wereld voor mensen in het algemeen. We streven naar een wereld zonder armoede en honger. Verantwoorde consumptie is een stap in de goede richting en onze producten vertellen ook echt een verhaal. We proberen mensen op een positieve manier te overtuigen om duurzamer te gaan leven. Duurzame keuzegeschenken bestellen kan bij ons dus gemakkelijk.

Vraag een demo aan


Ja, ik ga akkoord met het privacy statementDe velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.