Online fairtrade kerstpakket, online fairtrade kerstpakketten

Een bijzondere grote keuze uit verschillende fairtrade kerstpakketten vind je in de GreenGiftBox.
Laat zien waar je voor staat en geef een duurzaam online fairtrade kerstpakket aan je personeel! 
Als bedrijf kun je je onderscheiden met een hip en trendy online fairtrade kerstpakket. De GreenGiftBox geeft de trend aan om als eerste te komen met een online fairtrade kerstpakketten concept. In eerste instantie ben je misschien bang dat een groen online keuzeconcept niet bij je personeel past, maar wees er dan van bewust dat de wereld mee aan het veranderen is. Biologische winkels zoals bv. Marqt en Ekoplaza groeien als kool. Ook jouw personeel koopt hier en in alle supermarkten liggen de biologische en fairtrade producten in de schappen.

Kies voor een online fairtrade kerstpakket
Mocht je iets anders willen dan het geijkte kerstpakket dan is een online fairtrade kerstpakket dat er ook nog eens hip en trendy uitziet een perfecte keuze.
GreenGiftBox heeft jarenlang ervaring op het gebied van online keuzeconcepten en eindejaarspakketten en is op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van administratie, logistiek en helpdesk.

Veel geschenken uit de GreenGiftBox zijn gemaakt van eerlijke producten. 
Fairtrade geschenken worden gemaakt door boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden en helpt hen door een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen  investeren in een duurzame toekomst. Fairtrade kerstpakketten die in de GreenGiftBox zitten zijn gemaakt van eerlijke producten zoals chocolade, koffie en thee. Kies daarom voor een online fairtrade kerstpakket. 


Vraag vrijblijvend een democode aan. 
Het online fairtrade kerstpakket is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.


Vraag een demo aan


Ja, ik ga akkoord met het privacy statementDe velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.