Groen kerstpakket

Goed voor gever, ontvanger én maker

Vraag hier uw demo aan

Online groen kerstpakket, online groene kerstpakketten

Wat wordt verstaan onder online groene kerstpakketten?

Online groene kerstpakketten is een verzamelnaam voor vele geschenken en kerstpakketten die gemaakt zijn van biologische producten, fairtrade producten, geschenken met een verhaal en producten die gemaakt zijn van duurzame materialen. Bijna alle producten kunnen gerecycled worden.

Al snel wordt er in de kerstpakkettenbranche geroepen dat een kerstpakket groen is, maar wees alert. Heel veel groene kerstpakketten en online groene kerstpakketten zijn helemaal niet groen. Soms kan er slechts 1 product onder deze noemer geplaatst worden en noemt men het direct een groen kerstpakket.

De geschenken die in de GreenGiftBox zitten zijn allen groene geschenken en groene kerstpakketten. Ze worden zorgvuldig gecontroleerd en vertellen allen een verhaal. Neem bijvoorbeeld Granny’s finest. Dit is een trendy modemerk die handwerkclubs voor senioren organiseert om hun gezamelijke hobby te kunnen uitoefenen om zo eenzaamheid te voorkomen. Of de RackPack, dit zijn een aantal originele wijnkistjes die ontworpen zijn door studenten van de TU Delft en uiteraard gemaakt zijn van FSC hout.
Het is toch zonde om je heerlijke biologische wijn, die natuurlijk ook in onze groene kerstpakketten zit, in een kistje te verpakken, wat je daarna weggooit…

Veel van onze leveranciers zijn gepassioneerde mensen die zich Social Entrepreneur noemen. GreenGiftBox heeft ook dit keurmerk verkregen en werkt met passie en enthousiasme aan het vergroenen van de kerstpakketten- en relatiegeschenkenbranche.Met onze online groene kerstpakketten veroveren wij steeds meer de harten van onze klanten. Wilt u ook een online groen kerstpakket? Neem vandaag nog contact op met GreenGiftBox om de mogelijkheden te bespreken.VRAAG HIER EEN DEMO AAN

Waarom GreenGiftBox?

Hoe lang nog tot eerste kerstdag?

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

GreenGiftBox staat voor:

Eigentijdse en hoogwaardige geschenken met een verhaal

Cadeaus waar gever, ontvanger én maker blij van worden

Aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Extra aandacht voor de medewerker en de wereld om ons heen

Meer dan 10 jaar ervaring in online cadeauconcepten

VRAAG HIER EEN DEMO AAN

Cadeau met een verhaal

Demo code aanvragen of meer informatie?

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Ja, ik ga akkoord met de privacy statement

Copyright alle rechten voorbehouden © 2016 GreenGiftBox KvK 62793543