Groen kerstpakket, online groene kerstpakketten

Wat wordt verstaan onder online groene kerstpakketten?

Online groene kerstpakketten is een verzamelnaam voor vele geschenken en kerstpakketten die gemaakt zijn van biologische producten, fairtrade producten, geschenken met een verhaal en producten die gemaakt zijn van duurzame materialen. Bijna alle producten kunnen gerecycled worden.

Al snel wordt er in de kerstpakkettenbranche geroepen dat een kerstpakket groen is, maar wees alert. Heel veel groene kerstpakketten en online groene kerstpakketten zijn helemaal niet groen. Soms kan er slechts 1 product onder deze noemer geplaatst worden en noemt men het direct een groen kerstpakket.

De geschenken die in de GreenGiftBox zitten zijn allen groene geschenken en groene kerstpakketten. Ze worden zorgvuldig gecontroleerd en vertellen allen een verhaal. Neem bijvoorbeeld i-did. Dit is een bedrijf dat van gerecycled vilt van bedrijfskleding zoals van KLM, Defensie, ziekenhuizen of de Efteling tassen, laptoptassen, keycords en dergelijke maakt.  Of van Ecowings die van oude vrachtwagenbanden hele mooie tassen maakt.
Het is toch zonde om je heerlijke organische wijn, die natuurlijk ook in onze groene kerstpakketten zit, in een kistje te verpakken, wat je daarna weggooit…

Veel van onze leveranciers zijn gepassioneerde mensen die zich Social Entrepreneur noemen. GreenGiftBox heeft ook dit keurmerk verkregen en werkt met passie en enthousiasme aan het vergroenen van de kerstpakketten- en relatiegeschenkenbranche. Met onze online groene kerstpakketten veroveren wij steeds meer de harten van onze klanten. Wilt u ook een online groen kerstpakket? Neem vandaag nog contact op met GreenGiftBox om de mogelijkheden te bespreken.


Vraag een demo aan


Ja, ik ga akkoord met het privacy statementDe velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.