Wat is een online of duurzaam kerstcadeau?

Duurzame kerstcadeaus zijn hip! Iedereen wil wel een duurzaam kerstcadeau, maar nu is er ook een nieuw online eindejaarsconcept GreenGiftBox die helemaal volgepakt is met duurzame kerstcadeaus. De GreenGiftBox is goed voor gever, ontvanger én maker.

Het uitgangspunt van dit online duurzaam kerstcadeau is dat de medewerker zelf een keuze kan maken en zijn favoriete geschenk kan kiezen. Bij ieder duurzaam kerstcadeau staat een verhaal van de maker en het geschenk. Ieder geschenk heeft zijn eigen verhaal. Ze zijn gemaakt van bamboe, gerecyclede materialen, zijn circulair, geven aan een goed doel, helpen kinderen naar scholen te gaan in ontwikkelingslanden of helpen eenzame ouderen mee te werken aan een gezamelijk project. Gaan voedselverspilling en armoede tegen. 

Al onze duurzame kerstcadeaus zijn gemaakt door mensen met een passie voor hun product. Dit maakt het dat het (samen)werken met onze leveranciers een vanzelfsprekendheid is. We werken allemaal samen voor het zelfde doel, het werken aan betere wereld! Wij en jullie kunnen er samen voor zorgen dat kinderen weer naar school kunnen, omdat hun ouders geld kunnen verdienen aan duurzame kerstcadeaus die zij zelf, of onder begeleiding van een stichting kunnen maken. Geeft dat niet een extra dimensie aan het kerstpakket? Dat je ook nog iets voor een ander kunt betekenen? Het kan je missie en visie onderstrepen en de werknemer kan zien welke keuzes jullie bedrijf maakt en dat het fijn is om voor jou als werkgever te werken.

Vraag vrijblijvend een inlogcode aan voor GreenGiftBox. Ze zijn er in € 25,-- € 35,-, € 50, of € 70,-incl. btw.
of kies uit 1 van onze themaboxen.


Vraag een demo aan


Ja, ik ga akkoord met het privacy statementDe velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.