Duurzaam kerstcadeau

Goed voor gever, ontvanger én maker

Vraag hier uw demo aan

Wat is een online duurzaam kerstcadeau?

Duurzame kerstcadeaus zijn hip! Iedereen wil wel een duurzaam kerstcadeau, maar nu is er ook een nieuw online eindejaarsconcept GreenGiftBox die helemaal volgepakt is met duurzame kerstcadeaus.
De GreenGiftBox is goed voor gever, ontvanger én maker.

Het uitgangspunt van dit online duurzaam kerstcadeau is dat de medewerker zelf een keuze kan maken en zijn favoriete geschenk kan kiezen.
Bij ieder duurzaam kerstcadeau staat een verhaal van de maker en het geschenk. Ieder geschenk heeft zijn eigen verhaal. Ze zijn gemaakt van bamboe, gerecyclede materialen, geven aan een goed doel, helpen kinderen naar scholen te gaan in ontwikkelingslanden of helpen eenzame ouderen mee te werken aan een gezamelijk project.

Al onze duurzame kerstcadeaus zijn gemaakt door mensen met een passie voor hun product. Dit maakt het dat het (samen)werken met onze leveranciers een vanzelfsprekendheid is. We werken allemaal samen voor het zelfde doel, het werken aan betere wereld!
Wij en u kunnen er samen voor zorgen dat kinderen weer naar school kunnen, omdat hun ouders geld kunnen verdienen aan duurzame kerstcadeaus die zij zelf, of onder begeleiding van een stichting kunnen maken. Geeft dat niet een extra dimensie aan het kerstpakket? Dat je ook nog iets voor een ander kunt betekenen? Het kan uw missie en visie onderstrepen en de werknemer kan zien welke keuzes uw bedrijf maakt en dat het fijn is om voor u als werkgever te werken.

Vraag vrijblijvend een inlogcode aan voor GreenGiftBox. Ze zijn er in € 25,-- € 35,-, € 50, of € 70,-incl. btw.VRAAG HIER EEN DEMO AAN

Waarom GreenGiftBox?

Hoe lang nog tot eerste kerstdag?

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

GreenGiftBox staat voor:

Eigentijdse en hoogwaardige geschenken met een verhaal

Cadeaus waar gever, ontvanger én maker blij van worden

Aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Extra aandacht voor de medewerker en de wereld om ons heen

Meer dan 10 jaar ervaring in online cadeauconcepten

VRAAG HIER EEN DEMO AAN

Cadeau met een verhaal

Demo code aanvragen of meer informatie?

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Ja, ik ga akkoord met de privacy statement

Copyright alle rechten voorbehouden © 2016 GreenGiftBox KvK 62793543