Online duurzaam kerstpakket, online duurzame kerstpakketten

Dit jaar een online duurzaam kerstpakket?

Wil je dit jaar een online duurzaam kerstpakket of een mooie themabox voor je medewerker, ga dan voor de GreenGiftBox. De GreenGiftBox is een nieuw hip en trendy online duurzaam eindejaarsconcept.

Alle geschenken hebben een verhaal, zijn gemaakt van duurzame materialen of worden Maatschappelijk Verantwoord geproduceerd, zijn circulair of gemaakt van gerecycled materiaal. De webshop heeft een geheel eigen stijl. Wij hebben eigen fotografie van de cadeaus en de geschenken zijn Goed voor Gever, Maker én Ontvanger.

Verschillende prijsklassen

Onze duurzame kerstpakketten en onze online keuzeconcepten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

Mocht de gewenste prijsklasse er niet bij zitten, neem dan even vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag om een pakket volgens je budget samen te stellen.

Een aantal  van de geschenken in de GreenGiftBox bestaan uit duurzame kerstpakketten. In deze pakketten verpakken wij biologische producten, zoals producten van de Fruitmotor, Twisted Jam, Yespers, Kromkommer, Instock, Thijs sap, Gro e.a.. Ook werken wij veel met de chocoladerepen van Tony Chocolonely in allerlei soorten en smaken. De produkten worden verpakt in een mooie duurzame kerstverpakking. Bv een mooie paperbag of een doos van de Dutch Design.

De duurzame kerstpakketten laten wij verpakken in verschillende Sociale Werkplaatsen. Dat doen wij al meer dan 20 jaar.

Zelf je online duurzame kerstpakket samenstellen?

Uiteraard kun je ook zelf jouw duurzame kerstpakket samenstellen. Je kunt kiezen uit diverse mogelijkheden. Neem een kijkje op de website of kom langs in één van onze showrooms. Wij helpen je graag verder met uw keuze!


Vraag een demo aan


Ja, ik ga akkoord met het privacy statementDe velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.