Geschenken en Pakketten

duurzaam, gerecycled, circulair of vertellen een verhaal

Kerstpakket Start to Fire

Kerstpakket Start to Fire

Inhoud van het pakket:
Bouw veilig je vuur met deze niet-giftige vuurstarters, gemaakt van kranten en een voedselveilige mix van was. Ideaal voor het aanmaken van open haarden, BBQ's en kampvuren.

Een kersthanger met een verhaal. Deze hanger is gemaakt van gebruikte binnenbanden uit India. Deze worden gekocht zodat ze niet verbrand worden.

Heerlijke Koeckjes van de Koeckebackers. Een Social Enterprise. Zij werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, geur-, kleur of smaakstoffen en geen druppel palmolie. Stiekum draait het om de KOECKEBACKERS. Mensen die al een tijdje buitenspel staan in het leven, maar besloten hebben om het roer om te gooien.  Naast een betaalde baan in de bakkerij worden ze geholpen te ontdekken wat er nodig is om een succesvolle stap te zetten op de arbeidsmarkt.

Krupi Chips van Gro, gemaakt van oesterzwammen gekweekt op koffiedik van Gro.

Granaatappelsap, gezet met biologische ingrediënten en bijzondere theesoorten. Alle smaken zijn ook nog eens 100% natuurlijk, vegan en glutenvrij. Een lekkere en verantwoorde dorstlesser! Deze biologische vruchtensappen zijn gemaakt van overtollig vers fruit. Ze zijn 100% natuurlijk, laag in suikers en hebben een verrassende (functionele) twist.

Bananenbrood en Cranberry Pindamix
Van elk verkocht product wordt een deel van de opbrengst apart gezet. Van dit totaalbedrag gaan worden bomen aangekocht en aangeplant 

via Trees for All. Elk product draagt op deze manier bij aan een duurzamere toekomst.
Dit pakket wordt verpakt in onze GreenGiftBox doos. Goed voor gever, maker en ontvanger.

Vanaf 60 stuks verkrijgbaar.


Prijs: € 35,00 ex btw

Meer informatie

Gewenste aantal*
Ja, ik ga akkoord met de privacy statement
* Verplichte velden.

Bekijk de andere boxen

Wil je meer weten over de geschenken of pakketten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Neem contact op