Geschenken en Pakketten

duurzaam, gerecycled, circulair of vertellen een verhaal

Kerstpakket Friendly UITVERKOCHT

Kerstpakket Friendly

Voor de Food producten hebben we gekozen voor de Bee Friendly lijn.  Met deze duurzame en verantwoorde themalijn maak je een bewuste keuze. De biologische, vegan of vegetarische producten zijn goed voor jou én jouw omgeving. Daarnaast steun je de werkzaamheden van stichting The Pollinators die streeft naar een gezonde leefomgeving voor bestuivende diersoorten, zoals bijen en vlinders. Met de verrassende upcycle tips geef je een deel van de verpakkingen een tweede leven. Kortom, geniet van Kerst en geef gelijk een beetje terug aan de natuur.Met dit thema steunen we de stichting Trees for all. Trees for all plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert daarmee CO2-uitstoot. Van de totale opbrengst gaan we bomen aankomen en aanplanten.

Wie wil deze storagebox van Dutch Design niet?
Met de Triptic print geniet je van de veelzijdige flora & fauna op het land.
De rupsen ontpoppen zich tot mooie vlinders, de krekels tjirpen er vrolijk op los en de tropische bloemen staan het hele jaar door in bloei. Deze Storage box vrolijkt elk interieur meteen op! Dit design is van ontwerper Tord Boontje en is in samenwerking met het museum Naturalis tot stand gekomen.
De Dutch Design Storage Box is gemaakt van FSC gecertificeerd karton en wordt volledig in Nederland geproduceerd. De Storage Box is erg sterk en zeer gebruiksvriendelijk doordat de deksel aan de doos vast zit.

Krenkelaar is een frisse alcoholvrije drank en wordt gemaakt van Betuwse appels. Perfect van smaak, maar net niet mooi genoeg voor de supermarkt. Daar weten wij wel raad mee! We maken er lekkere appelciders van.

Tony vult dit pakket heerlijk aan.

De kaars en het zeep is van Mooi door mij! Een mooier initiatief ga je bijna niet vinden. De producten van ‘Mooi door mij’ doen niet alleen hun naam eer aan. Naast mooi zijn, vertellen ze ook allemaal een verhaal. Het verhaal van de maker. Iemand met een (verstandelijke) beperking die, door het maken van de producten,  waardering krijgt voor zijn of haar werk. De maker, die daardoor groeit en vooral heel blij is.  

Toch iets aanpassen, toevoegen of schrappen aan dit pakket? Geen probleem! Bel of mail even, gaan we gelijk aan de slag.

Specificaties: 
* Minimaal aantal stuks: 24 stuks. 
* Verpakt in feestelijke kerstdoos
* Groeikaartje (zaadpapier 80 grams) formaat A5
* Inhoud pakket:

Tony's Chocolonely reep 
Krenkelaar Appelframboos 750ml
Bee Friendly - Bananenbroodmix
Bee Friendly - Bloemzaden
Bee Friendly - Groene thee
Bee Friendly - kaaskoekjes
Bee Friendly - Noten rozijnenmix
Bee Friendly - Rijst Chips
Bee Friendly - Servetten
Bee Friendly - Tapenade
Bee Friendly - Toast bio
Flessenwerk - Chill chips
Mooi door mij - Buitenkaars
Mooi door mij - sterretjes zeep
Dutch Design - Storagebox
 

 
Prijzen:
Prijs:  € 64,- excl. btw.
Prijs: € 73,48 incl. btw.

Meer informatie

Gewenste aantal*
Ja, ik ga akkoord met de privacy statement
* Verplichte velden.

Bekijk de andere boxen

Wil je meer weten over de geschenken of pakketten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Neem contact op