Voorjaars verrassing

Voorjaarsverrassing!De dagen worden alweer langer en af en toe breekt de zon even door. Dan krijg je toch meteen zin om het voorjaar in huis te halen.... of je relaties te verrassen met voorjaars narcissen?

De houten BloomsBox is zowel de verzendverpakking als de handige plantenpot. En de planten zijn ook nog eens heel gemakkelijk te verzorgen met het waterreservoir voor een maand.


Omschrijving

De medium (41x13x13 cm) BloomsBox bestaat uit 3 potjes met narcisbolletjes. De  plantjes hebben  het voorjaar in de bol en iedereen wordt hier blij van! En zijn de bolletjes uitgebloeid? zet ze dan in de tuin en bestel voor je BloomsBox een navulling van nog een keer bolletjes of 3 luchtzuiverende planten. 

Verrassing! 


De houten kist is de verzendverpakking, plantenbak en waterreservoir in 1. Bij ontvangst zitten de bolletjes nog in knop in de box. Het enige wat de ontvanger hoeft te doen is deze plantjes rechtop zetten in de kist en de waterbak vullen.

Dankzij het handige watergeefsysteem hebben de planten slechts eens per 4 a 5 weken water nodig. Zo blijven ze dus lang fris, zelfs bij mensen zonder groene vingers.

Sta lang in de spotlights bij je relaties.

Een plantenbak staat op een zichtbare plaats zoals een balie, bureau of thuis op de keukentafel. De box met jouw logo valt dus goed op. Precies wat je wilt bereiken met een relatiegeschenk. En wil je echt opvallen? stuur dan na een paar weken een refill met luchtzuiverende planten.

eigenschappen op een rijtje.

> Vanaf 10 stuks is een box met eigen logo mogelijk.

> Korte levertijd; vanaf 3 werkdagen.

> De houten box is 41 x 13 x 13 cm.

> De kist is verzendverpakking, waterreservoir en plantenbak in 1.

> Inhoud: 3 potjes met Narcissen + persoonlijke boodschap.

Vanaf 10 stuks.

€ 20,62 ex btw

Meer informatie

Ja, ik ga akkoord met de privacy statement
* Verplichte velden.
Voorjaars verrassing

Bekijk de andere boxen

Wil je meer weten over de themaboxen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Neem contact op