Geschenken en Pakketten

duurzaam, gerecycled, circulair of vertellen een verhaal

Kerstpakket on tour

Kerstpakket on tour

Inhoud van het pakket: 
Gerecyclede fietstas die ook als shopper gebruikt kan worden Bikezac - Reuse, Reduce, Recycled gemaakt van 100% gerecycled plastic (muv de rail in het midden). Het materiaal is waterbestendig en flexibel, dus je kunt het gemakkelijk meenemen. 
Chips van Krupi, zak van 60 gram. GRO gebruikt koffiedik voor het kweken van hun smakelijke oesterzwammen, en hier maken ze heerlijke Krupi van. Een mix van kroepoek en chips! Deze vegan chippies zijn mild gekruid met wat gember en een klein snufje chilipeper. 

Mueslirepen van Go Green. Van elk verkocht product wordt een deel van de opbrengst apart gezet. Met dit thema steunen zij de stichting Trees for all. Trees for all plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert daarmee CO2-uitstoot.
Appelsap van Thijs Thee. Bij THIJS-drinks brouwen ze biologische frisdranken mét vruchtensap. Deze zijn op basis van 100% natuurlijke ingrediënten, ze zijn laag in suikers, glutenvrij, vegan en hebben een verrassende twist. De dranken zijn gemaakt van overtollig vers fruit. 

Een mix van diverse soorten jam van Twisted – gemaakt van tweedekans fruit en groente. Te groot, te klein, te krom of gewoonweg te lelijk voor de verkoop. Veel groente en fruit belandt daardoor in de afvalbak, terwijl een kromme paprika net zo lekker smaakt als een rechte. 
Koeck van de Koeckebackers – Echte Koeck, zonder troep maar met kansen voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Zakje Granola appel van Yespers. Geroosterde vlokken. Omdat Yespers in het leven is geroepen om voedselverspilling tegen te gaan, besloten ze zelf het goede voorbeeld te geven. Het overgebleven fruit van hun spreads wordt in deze granola verwerkt. 
Crackers van Yespers. De yespers cracker is een smakelijke en unieke cracker op basis van bierbostel. Samen voorkomen we voedselverspilling en bouwen we aan een inclusieve en eerlijke voedselketen. 
Very Berry snoepjes van Food to Smile. Dat dit gummy fruit snoep suikervrij en lekker is spreekt voor zich, maar deze zomerfruitmix is ook vegan. 
De gummiesnoep is zonder gelatine, glutenvrij en geschikt voor diabetici. Verantwoord en lekker in een hersluitbare verpakking. 
Dit pakket wordt verpakt in een FSC kartonnen doos met het logo van GreenGiftBox en tekst, goed voor gever, maker en ontvanger.

Vanaf 60 stuks verkrijgbaar.

Prijs: € 35,00 ex btw.

Meer informatie

Gewenste aantal*
Ja, ik ga akkoord met de privacy statement
* Verplichte velden.

Bekijk de andere boxen

Wil je meer weten over de geschenken of pakketten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Neem contact op