Geschenken en Pakketten

duurzaam, gerecycled, circulair of vertellen een verhaal

Jij bent een TOPPER!

GROENE VITALITEIT "OUT OF THE BOX"
Geen wijn maar groene planten

Stevig verpakt in een robuuste houten kist verwacht je een fles wijn, maar waar wijn je hoofdpijn bezorgt, neemt Blooms out of the Box die juist weg.

En dat niet alleen... de BloomsBox waarin de planten goed beschermd worden verstuurd is meteen ook een waterdichte plantenbak met een waterreservoir voor 6 weken. Je hoeft je hoofd dus niet meer te breken over een passende pot of wakker te liggen over het verzorgen van de planten.

Natuurlijk is de Bloomsbox van FSC gecertificeerd hout gemaakt. Door de verzendverpakking ook als pot te gebruiken benut je de bak optimaal en voorkom je onnodig verpakkingsafval.

De medium (41x13x13 cm) BloomsBox bestaat uit een mix van 3 luchtzuiverende planten. Deze Air so Pure planten zuiveren de lucht en verhogen de luchtvochtigheid.

De planten blijven lang mooi doordat ze steeds voldoende water krijgen door het perfecte watergeef systeem van de BloomsBox. Erg handig voor wie geen groene vingers heeft of wel eens vergeet water te geven.

Krulvaren

Deze varen (Nephrolepis in het latijn) behoort tot de oudste groep planten op aarde en is daardoor vaak gevonden als fossiel. Varens hebben sinds vele eeuwen een belangrijke rol gespeeld in medicijn bereiding. De krulvaren is een sterk luchtzuiverende plant, die gezondheid en rust uitstraalt.

Blauwvaren

Deze varen (Phlebodium in het latijn) is een van de meest trendy groene planten van deze tijd. Met zijn prachtige grijsblauwe kleur is het een tropische schoonheid om te zien! In het wild groeit deze plant in de boomtoppen van nevelwouden en in de moerassen van Florida. Het is een echte surviver! Een sterke varen met een mooie opvallende kleur.

Lepelplant

De lepelplant (Spathiphyllum in het latijn) heeft naast zijn mooie witte bloemen nog een andere bonus: hij treedt ook nog eens op als luchtverfrisser! De Lepelplant staat hoog in het rijtje van luchtzuiverende kamerplanten, dat komt vooral door zijn grote bladeren. Niet alleen produceert hij daar veel zuurstof mee, ook haalt hij schadelijke stoffen zoals benzeen en formaldehyde uit de lucht.

Vanaf 20 stuks verkrijgbaar.

Prijzen zijn excl. btw.

Meer informatie

Gewenste aantal*
Ja, ik ga akkoord met de privacy statement
* Verplichte velden.

Bekijk de andere boxen

Wil je meer weten over de geschenken of pakketten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Neem contact op