Geschenken en Pakketten

duurzaam, gerecycled, circulair of vertellen een verhaal

Blooms gedecoreerde kerstboompjes

Blooms gedecoreerde kerstboompjes

Deze Xmas out of the Box wordt standaard geleverd met het Blooms out of the Box logo. De BloomsBox bestaat uit 3 kleine kerstboompjes en houten kerstversiering en is het perfecte, duurzame relatiegeschenk voor deze kerst. Met deze mini-kerstboompjes komen jouw relaties helemaal in de kerststemming. Wat nog leuker is, jouw organisatie staat zelfs tijdens de feestdagen in de spotlights!

Stuur een groene verrassing deze kerst
Deze keer verstuur je geen wijn in een kistje, maar een duurzame en verrassende 3-in-1 oplossing. De BloomsBox is namelijk gemaakt van 100% duurzame materialen en wordt CO2-neutraal geproduceerd. En weet je wat het slimme is? De verzendverpakking is óók de plantenbak met ingebouwd waterreservoir van 1,8 liter. Bij ontvangst van deze BloomsBox zitten de kerstboompjes en de houten kerstversiering al in de box. Het enige wat de ontvanger nog hoeft te doen is de waterbak te vullen, de boompjes uit te pakken en ze rechtop in de deksel te plaatsen. En natuurlijk de meegeleverde decoratie gebruiken om de kerstsfeer compleet te maken.

Jouw logo op hét relatiegeschenk voor deze kerst?
Wil je een BloomsBox cadeau geven met jouw logo erop? Goed plan! Bestel dan de Branded BloomsBox, dat kan bij bestellingen vanaf 25 stuks. We graveren dan jouw logo, slogan of een andere creatieve ingeving in de houten box. En wil je een persoonlijke boodschap meegeven voor de ontvanger? We voegen standaard een kaart toe waarop we jouw kerstgroet afdrukken. Vertel ons je ideeën, dan realiseren wij het van A tot Z.

Eigenschappen
• Levertijd: vanaf 2 werkdagen
• Afmetingen: 41 x 13 x 13 cm
• Inhoud: 3 kerstboompjes en houten kerstversiering
• Duurzaam geproduceerd
• Inclusief kaart met persoonlijke boodschap
• Vanaf 25 stuks leverbaar met eigen logo

Prijs: € 52,00 excl. btw

Meer informatie

Gewenste aantal*
Ja, ik ga akkoord met de privacy statement
* Verplichte velden.

Bekijk de andere boxen

Wil je meer weten over de geschenken of pakketten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Neem contact op