Tapaspakket

Pak je moment met dit pakket! 

Deze stijlvolle serveerplank is geschikt voor het serveren van de lekkerste hapjes. Door de handgreep is de plank eenvoudig te tillen. Daarnaast kan deze ook opgehangen worden door de aanwezigheid van het koord. De plank zelf is gemaakt van pijnboomhout, wat voor een warme look zorgt.

Voor de food producten hebben we gekozen voor de lijn van Flessenwerk. Naast dat deze producten zeer goed smaken zijn dit
producten met een maatschappelijke meerwaarde. Voor de productie van deze artikelen werken we zoveel mogelijk samen met bedrijven en organisaties die de waarde van ieder mens inzien. In Albanië is dat stichting HopeMade. Deze stichting werd een aantal jaar geleden door ons opgericht, met als doel: werkgelegenheid onder de allerarmsten creëren.

Aangevuld met twee lekkere biertjes van Lowlander geef je een compleet pakket. Bij Lowlander brouwen ze natuurlijk lekkere bieren met kruiden, specerijen en vers fruit, ofwel botanicals. Botanische ingrediënten komen letterlijk uit de natuur, maar vaak zijn de voor hen waardevolle botanicals ook een afval- of reststroom; denk bijvoorbeeld aan geperste sinaasappelschillen of kerstbomen. Voor de één ‘waste’, voor ons bomvol ‘taste’! 

Toch iets aanpassen, toevoegen of schrappen aan dit pakket? Geen probleem! Bel of mail even, gaan we gelijk aan de slag.

Specificaties: 
* Minimaal aantal stuks: 24 stuks. 
* Verpakt in feestelijke geschenkdoos
* Groeikaartje (zaadpapier) formaat a5. 80 grs. Ruimte voor een persoonlijke boodschap!
* Inhoud pakket:
- Flessenwerk - Borrelnoten
- Flessenwerk - Olijven
- Flessenwerk - Bruschetta kruiden
- Inspired by origin - Chips
- Lowlander - IPA 
- Lowlander - White Ale
- Senza Serving board
 


Prijzen:
Stuksprijs: € 28,50 exclusief BTW. 
Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

Meer informatie

Ja, ik ga akkoord met de privacy statement
* Verplichte velden.
Tapaspakket

Bekijk de andere boxen

Wil je meer weten over de themaboxen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Neem contact op