Geschenken en Pakketten

duurzaam, gerecycled, circulair of vertellen een verhaal

Speciale Zorgbox

Een duurzaam cadeau voor elke zorgmedewerker

Speciaal voor de Dag van de Zorg hebben wij deze ZorgBloomsBox ontworpen. De BloomsBox met 2 luchtzuiverende planten en speciale ‘Hart voor de zorg-gravering’ bieden we voor de Dag van de Zorg aan voor de speciale prijs van 14,95 euro. Als blijk van waardering voor alle zorgtoppers.

Heb jij al bedacht wat je gaat geven op de Dag van de Zorg? Op 12 mei is het wereldwijd de dag waarop verpleegkundigen over de hele wereld in het zonnetje worden gezet. Dit is ter nagedachtenis aan de geboortedag, 202 jaar geleden van Florence Nightingale. Haar visie op de gezondheidszorg en de daaropvolgende hervormingen zijn tot op de dag van vandaag baanbrekend geweest. Daarom is 12 mei nog elk jaar dé dag waarop de zorg en verpleging bedankt worden. Voor zorginstellingen is 12 mei 2022 hét moment om medewerkers, in alle lagen van de organisatie, te bedanken voor hun inzet met een passend cadeau.

 Wat is een passend cadeau voor de Dag van de Zorg?
Met een duurzaam en groen geschenk geeft jouw zorginstelling iets bijzonders aan alle zorgmedewerkers. Een persoonlijk en uniek groen geschenk dat gewaardeerd wordt. De ZorgBloomsBox is zo’n cadeau. Bij het zien van het houten kistje denk je eerst aan een fles bubbels, maar dit cadeau is compleet anders. Schuif je de box open? Dan vind je planten die de lucht zuiveren. Binnen 2 minuten tover je de Box om tot een unieke plantenbak. En dankzij het watergeefsysteem genieten zelfs mensen zonder groene vingers maandenlang van dit cadeau. Dit cadeautje voor de Dag van de Zorg is:

Duurzaam en CO2-neutraal

Gemaakt met hulp van collega’s met een achterstand tot de arbeidsmarkt
Luchtzuiverend
Voorzien van groene planten
Voorzien van een uniek watergeefsysteem
Een logo of persoonlijke boodschap in de Box laten graveren is mogelijk
Inclusief kaart met jouw persoonlijke boodschap

Prijs: € 14,95

vanaf 10 stuks

Meer informatie

Gewenste aantal*
Ja, ik ga akkoord met de privacy statement
* Verplichte velden.

Bekijk de andere boxen

Wil je meer weten over de geschenken of pakketten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Neem contact op