Rust en Warmte Box

Praktisch en designvol pakket! 

In deze tijd wordt er steeds meer gelet op de duurzaamheid van producten en of deze ook ecologisch verantwoord zijn. Dit plaid valt zeker onder die categorie en kenmerkt zich door het gebruik van gerecycled RPET materiaal. Ook bij de verpakking is er gelet op duurzaamheid door geen plastic te gebruiken. Opgerold heeft dit plaid een praktisch formaat, maar uitgevouwen is het nog steeds heerlijk ruim met een afmeting van 150 x 130 cm. Laat de winter maar komen!

Voor de food producten hebben we gekozen voor de Natural lijn. Natuurlijke materialen en neutrale tinten geven het gevoel van rust en ontspanning. Onthaasten, uitrusten en ontspannen. Tijd voor jezelf en degenen die je liefhebt. Genieten van comfort food is alles wat je nodig hebt. Daarna lekker naar buiten het bos in voor een lange wandeling. De natuur, het bos, de bomen zijn zo belangrijk voor de wereld. Natural gaat hier zorgvuldig mee om.EcoGiving vindt het belangrijk om bij te dragen aan de missie van Trees for All. Van elk verkocht product wordt daarom een bedrag afgedragen aan deze stichting. De opbrengst gaan we besteden aan een duurzaam bedrijfsbos in Nederland. Omdat Trees for All volgens het 1-2 tree principe werkt, worden er ook bomen geplant in het buitenland.

Frisse, groene blaadjes tegen een stijlvolle achtergrond dat zijn de Natural Leaves opbergers. Dit subtiele maar vrolijke design sluit perfect aan op de Botanical trend van dit moment en de natuurlijke tinten zorgen ervoor dat deze storage boxen in elk interieur passen. De Dutch Design Storage Box is gemaakt van FSC gecertificeerd karton en wordt volledig in Nederland geproduceerd. De Storage Box is erg sterk en zeer gebruiksvriendelijk doordat de deksel aan de doos vast zit.

Toch iets aanpassen, toevoegen of schrappen aan dit pakket? Geen probleem! Bel of mail even, gaan we gelijk aan de slag.

Specificaties: 
* Minimaal aantal stuks: 24 stuks. 
* Verpakt in feestelijke kerstdoos
* Groeikaartje (zaadpapier) formaat a5. 80 grs
* Inhoud pakket:
- Natural - Appelsap
- Natural - Barritas Pipas (100 gr)
- Natrual - Breekkoek karamel melkchocolade (77 gr)
- Natural - Cranberry pinda mix (150 gr)
- Natural - Volkoren crackers
- Natural - Milky cream bonbons (150 gr)
- Natural - Ribbelchips gezouten (90gr)
- Rpet Plaid
- Dutch Design storage box


Prijzen:
Stuksprijs: € 33,- exclusief BTW. 
​Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

Meer informatie

Ja, ik ga akkoord met de privacy statement
* Verplichte velden.
Rust en Warmte Box

Bekijk de andere boxen

Wil je meer weten over de themaboxen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Neem contact op