Ons concept

Ons Concept

De eindejaarscadeaus die wij aanbieden, zijn heel divers. Maar één ding hebben ze gemeen: ze vertellen stuk voor stuk een bijzonder verhaal. De makers ervan willen namelijk niet alleen hoogstaande producten leveren die leuk zijn om te hebben en handig om toe te passen. Ze willen ook de wereld verbeteren. Daarom maken ze bijvoorbeeld gebruik van gerecyclede materialen. En werken ze met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij elke maker is dit verhaal net iets anders. Er zijn verschillende manieren hoe je een kerstgeschenk met impact kunt realiseren. Je kan kiezen voor een keuze concept (een gepersonaliseerde webshop met duurzame geschenken) of voor een themabox (een pakket gevuld met producten die de wereld een beetje mooier maken). 
Wij werken samen met de sociale werkplaatsen van Reinaerde, die onze kerstpakketten voor ons inpakken.

Keuze concept

Bij de GreenGiftBox kan je je medewerkers een kerstcadeau laten kiezen in gepersonaliseerde webshop met duurzame geschenken.

Het is natuurlijk belangrijk om een prijscategorie te bepalen voor de geschenken. Onze prijscategorieën zijn: € 25,-, € 35,-, € 50,-, € 70,- (inclusief btw en verzendkosten). Op basis van de prijscategorie maken wij een webshop met geschenken en met een introductie van je eigen organisatie. Alle medewerkers krijgen een unieke inlogcode waarmee ze zelf hun geschenk kunnen kiezen. Na bestelling wordt het geschenk ingepakt en zorgvuldig verzonden naar het huisadres.

Hoe geef je de inlogcode aan de medewerkers?

De inlogcode kan op verschillende manieren als cadeau verpakt worden voor je collega’s. Meestal sturen we de unieke inlogcodes naar de contactpersoon en verwerkt zij ze in een digitale kerstkaart met ieder een eigen code. Ook maken klanten gebruik van een geprinte bon met de unieke code. Bijvoorbeeld deze voucher: bekijk de voucher. Sommige klanten vinden het juist leuk om de code op een kaartje in een boxje te geven. Dat kan ook.

Samen kunnen we bespreken wat binnen jouw organisatie de beste manier is om de inlogcodes te geven.

Benieuwd naar onze collectie? Vraag vrijblijvend een code aan.

Themabox

Je kunt ook voor iets heel anders kiezen: een themabox binnen een thema zoals de ‘No Food Waste Box’, de ‘Activity Box’ of de ‘Breakfast Box’. Het is pakket gevuld met bijvoorbeeld gerecyclede, gezonde en eerlijke producten. Bijzondere producten die de wereld een beetje mooier maken.

We hebben themaboxen in verschillende prijscategorieën (van ongeveer € 30,- tot € 75,- excl. btw). Het gewenste aantal boxen wordt bij jou op kantoor afgeleverd en kan je op je eigen manier geven aan je collega’s. Geen verzendkosten bij een bestelling boven € 500,- (exclusief btw).

De themaboxen zijn onder meer:


Wil je een themabox voor meer dan 60 collega’s en wil je zelf een thema kiezen? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een mooi assortiment cadeaus.

Benieuwd naar de themabox?
Laat het ons weten, dan nemen we - natuurlijk helemaal vrijblijvend- contact met je op. We vertellen er graag meer over!