On the Move

On the Move

Lekker op pad met deze mooie urban tourist rugzak gemaakt van recyclede petflessen.
De Urban Tourist rugzak is een Eco vriendelijke product wat duurzaam is geproduceerd door gerecyclede PET flessen. Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan een duurzame productie waarbij plastic juist een nieuw leven krijgt! Dit betekend natuurlijk niet dat dit product net zoals een PET fles aanvoelt maar sterk, waterafstotend en kwalitatief hoogwaardig. Dit product is geschikt voor dagelijks gebruik op school of sport. Het hoofdcompartiment is gemakkelijk te open met gebruik van de ritssluiting, evenals het aanwezige voorvak.

Go Green staat voor lekker en gezond genieten. Vegan is hot en veel producten uit deze lijn zijn dus ook veggie. 2021 wordt het jaar van de groente en fruit. De producten van kerstpakketten zijn weliswaar niet direct bij de groenteboer te vinden, maar combineren wel prima voor maaltijden en tussendoortjes. De balans tussen gezond en lekker eten is belangrijk. Go.Green zit hem ook in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Van elk verkocht product wordt een deel van de opbrengst apart gezet.

Met dit thema steunen we de stichting Trees for all. Trees for all plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert daarmee CO2-uitstoot. Van de totale opbrengst gaan we bomen aankomen en aanplanten. Het eerste Tastemakers bedrijfsbos is inmiddels geplant!

Go Green – Baritas Pipas – 100 gr
Go Green - Bruschetta zongedroogde tomaat – 90 gr
Go Green – Chips Paprika – 70 gr
Go Green – Cranberry pinda mix – 150 gr
Go Green – Melkchocolade envelop
Go Green – Popcorn zout – 100 gr
Go Green – Sparkling water
Go Green – Tomaat Courgette soep

A6 Kaart van groeipapier 80 gram
Dit pakket wordt verpakt in een FSC kerstdoos.

Prijs excl. btw: € 38,00
Prijs incl. btw: € 43,26

Meer informatie

Gewenste aantal*
Ja, ik ga akkoord met de privacy statement
* Verplichte velden.
On the Move

Bekijk de andere boxen

Wil je meer weten over de themaboxen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Neem contact op