Het keuze concept

Hoe werkt het?

Ons uitgebreide keuze concept

Wil je groene, sociale en duurzame cadeaus bestellen voor je medewerkers of relaties?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres, Want wij willen leven in een wereld waar het maken van sociale en duurzame keuzes normaal wordt. Zo stoten we minder CO2 uit, gebruiken we minder plastic en laten we meer mensen meedoen op onze arbeidsmarkt.

Je kunt een prijscategorie bepalen voor de geschenken. Onze standaardprijscategorieën zijn: € 25,- € 35,- € 50,- € 70,- €100,- (inclusief BTW en verzendkosten). Op basis van de prijscategorie maken wij een webshop met geschenken en een introductietekst van je eigen organisatie. 

Vraag een code aan
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5

Kies het bedrag

Als werkgever geef je ons aan welk bedrag je per medewerker wilt besteden: € 25,-, € 35,-, € 50,-, € 70,- of € 100,- (inclusief btw en verzendkosten).

Wij maken een webshop aan

Wij maken een webshop aan. Daarin plaatsen we cadeaus ter waarde van het door jou gekozen bedrag. Ook plaatsen we je bedrijfslogo en een persoonlijk voorwoord in deze webshop.

Digitale code of voucher

GreenGiftBox stuurt het gewenste aantal codes. Met deze code kunnen zij inloggen in de webshop. We kunnen de – per persoon unieke – code naar je e-mailen of je kunt de code op een voucher laten zetten. Je kunt ook kiezen uit ons boxje met de voucher en een leuk cadeautje. Jij beslist!

Medewerkers maken een keuze

In de webshop mag de medewerker zelf zijn keuze maken. Afhankelijk van het bedrag dat jij voor hem of haar ter beschikking hebt gesteld, kan hij of zij één of meerdere cadeaus bestellen.

We sturen de bestelling op

We laten de bestelling zo snel mogelijk naar het huisadres van de medewerker sturen. De levertermijn van cadeaus is circa vijf werkdagen. Tenzij anders vermeld bij het product. Wij verzenden de cadeaus via pakketpost naar het opgegeven adres. De vervoerder zal het cadeau maximaal twee keer bij je collega of zijn/haar buren proberen af te leveren. Indien dat niet lukt, kan het cadeau gedurende drie weken bij het postkantoor / postagentschap in de buurt worden afgehaald. Uiteraard met een afhaalbericht in de brievenbus. Als het pakket niet binnen deze drie weken is afgehaald, wordt het pakket naar GreenGiftBox retour gezonden.

Assortiment

Wil je een kijkje nemen in het assortiment? Vraag dan vrijblijvend een code aan. Dan heb je meteen een idee hoe de online webshop eruit ziet.

Heb je een andere prijscategorie in gedachte? Neem contact met ons op, dan bespreken we het samen. 

Vraag een code aan Neem contact op