Geschenken en Pakketten

duurzaam, gerecycled, circulair of vertellen een verhaal

Kerstpakket kissie met een missie UITVERKOCHT

Kerstpakket kissie met een missie!

Kissie met een Missie begint een aardig begrip te worden rondom kerst. Een houten kist met alleen maar producten die op basis van een sociale missie geselecteerd worden. Mooier kan toch niet!

Wij zijn fan van Join the Pipe. Steeds meer mensen delen de droom om drinkwater wereldwijd op een eerlijkere manier te verdelen én plastic soup bij de bron aan te pakken. Met hervulbare waterflessen en met watertappunten proberen deze droom te verwezenlijken. De City bottle (Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam) wil iedereen hebben!

De Fair trade artikelen vormen de basis van dit kissie. Deze artikelen beginnen bij de oorsprong. Daar waar het zaadje de grond in gaat. Waar tropische regenbuien de rijstvelden onder water zetten. Waar de zon de ananassen rijpt. Smaak begint bij onze koffieboeren, die alleen de dieprode bessen selecteren. Bij onze kruidenboerinnen, die feilloos de rijpe pepers weten te vinden. Alles zo direct mogelijk bereid en verpakt, zodat de originele smaak bewaard blijft tot in jouw keuken. Dat maakt Fairtrade Original. Hoe eerlijk is dat.

Koeckebackers maken koeken met mensen die een kans verdienen en niemand wordt buitengesloten. Super lekkere koeken.
De Granola en crackers van Yespers staat ergens voor en is lekker. Yespers draagt bij aan een duurzame en eerlijke voedselketen door voedselverspilling te voorkomen en daarmee het inkomen van boeren te verhogen en extra banen te creeeren bij de bron.

No Sugar Daddies chocopasta bevat alleen van nature aanwezige suikers. Waarom? No Sugar Daddies wil onze kinderen (en onszelf) niet vol proppen met suiker. Maar we zijn wel gek op chocopasta. 
Mr. Jones thee is ontstaan vanuit de gedachte dat een product pas echt ’goed‘is wanneer het, naast hoogwaardige producteigenschappen, tot stand is gekomen op verantwoorde wijze. Echt lekkere thee met aandacht voor mens en milieu is voor Mr. Jones dan ook het uitgangspunt.

Krenkelaar wordt gemaakt van Betuwse appels. Perfect van smaak, maar net niet mooi genoeg voor de supermarkt. Daar weten wij wel raad mee! We maken er lekkere appelciders van

Natuurlijk aangevuld met een heerlijk Tony Chocolonely reep.

Toch iets aanpassen, toevoegen of schrappen aan dit Kissie? Geen probleem! Bel of mail even, gaan we gelijk aan de slag.

Specificaties: 
* Minimaal aantal stuks: 24 stuks. 
* Verpakt in Houten Kist
* Groeikaartje (zaadpapier) formaat a5. 80 grs. Ruimte voor een persoonlijke boodschap!
* Inhoud pakket:
- Fair Trade - chocobiscuits
- Fair Trade - Hagelslag melk
- Fair Trade -  Pindakaas
- Fair Trade - Espresso cups
- Yespers - Granola
- Yespers - Crackers
- Yespers - Smoothiespread
- Koeckebackers - Kokos, Spelt & honing 
- No sugar daddies - Chocopasta
- Mr Jones - Thee
- Tony Chocolonely, 50 grams
- City Bottle
- Krenkelaar Appelsprankel

Prijzen:
Prijs: € 65,- excl. btw.


Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

Meer informatie

Gewenste aantal*
Ja, ik ga akkoord met de privacy statement
* Verplichte velden.

Bekijk de andere boxen

Wil je meer weten over de geschenken of pakketten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Neem contact op