Handed By plantenstandaard

De plantenstandaard Low van de Up collectie van Handed By zet je planten net wat meer in de spotlights. De handgevlochten mand is bevestigd aan 3 schuine, houten pootjes. Zet er een grote cactus of plant in en pronk ermee op een mooie plek in de woonkamer of keuken.
Handed By is hét leidende merk in gevlochten manden, tassen en woonaccessoires. Handgemaakt van materialen die het milieu zo min mogelijk belasten, zoals onder andere gerecycled plastic en bamboo. De producten zijn kwalitatief hoogwaardig.
Handed By voelt grote sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid voor hun handwerkers en garanderen dan ook dat elk product op een eerlijke manier wordt gemaakt: geen kinderarbeid, maar juist betrokkenheid bij de educatie van de kinderen van hun handwerkers. Geen massa productie in fabrieken maar kleinschalige projecten met persoonlijke langdurige partnerships. Daarnaast proberen zij zoveel mogelijk gerecyclede,- en duurzame materialen te gebruiken voor hun collecties.
Handed By design is herkenbaar aan het unieke merkstempel in de vorm van een handafdruk. Alles waar hun hand op staat, wordt op een eerlijke manier gemaakt en is gegarandeerd 100% kinderarbeid vrij.

vanaf 10 stuks.

Prijzen zijn excl. btw.

Meer informatie

Ja, ik ga akkoord met de privacy statement
* Verplichte velden.
Handed By plantenstandaard

Bekijk de andere boxen

Wil je meer weten over de themaboxen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Neem contact op