Green Wellness

Met deze leuke Jambi hangmand van Yoshiko kan je alle kanten op. Hang er bijvoorbeeld een mooie plant in, gebruik het voor keukenspulletjes of het opbergen van je beauty producten.

Inhoud van het pakket:

Yoshiko werkt uitsluitend met duurzame, organische materialen of met veilige alternatieven als de natuur hier niet in kan voorzien. Ze gebruiken recyclebare en waar mogelijk biologisch afbreekbare verpakkingen voor onze tasjes, inpakpapier en cadeaudozen. Ze werken alleen met fabrieken samen die hun ethische waarden respecteren en die op hun eigen werkvloer ook handelen volgens hun filosofie en principes. Ze zien er strikt op toe dat hun regels ten aanzien van mensen en materiaal worden nageleefd. Ze zijn zelf ter plaatse om dit te controleren. Ze zijn uitdrukkelijk tegen kinderarbeid en iedere vorm van werken onder dwang, ongeacht de leeftijd.

Bag of Light is een zakje brandwerend papier met print in 1 kleur (kan vanaf 250 stuks gepersonaliseerd). Het papier mag in de biobak. Wordt geleverd met een waxinelichtje met kaarsvet van oude oliën en vetten verzameld van diverse restaurants. Het waxinelichtje is geurloos.

Marcel’s Green Soap is ontstaan door de bevlogenheid van, je raadt het al, Marcel. Hij vond het een onprettig idee dat zijn gootsteenkastje vol stond met agressieve , chemische spullen

waar de wereld niet bepaald schoner van wordt . Dat moest anders kunnen . En wat ook prettig zou zijn : misschien eens iets wat écht lekker ruikt . Dat zou schoonmaken een stuk leuker maken. Marcel’s Green Soap ruikt fantastisch, het maakt geweldig schoon en het zit vol met natuurlijke ingrediënten.

Citroensap is gezet met biologische ingrediënten en bijzondere theesoorten. Alle smaken zijn ook nog eens 100% natuurlijk, vegan en glutenvrij. Een lekkere en verantwoorde dorstlesser!
Deze biologische vruchtensappen zijn gemaakt van overtollig vers fruit. Deze dranken zijn 100% natuurlijk, laag in suikers en hebben een verrassende (functionele) twist.

Blossombs zaadbommetjes zijn rijk gevuld met een unieke mix van biologische zaadjes, natuurlijke nutriënten en 100% voedselveilige, biologische kleurstoffen. Van de omzet wordt 5 tot 10% gedoneerd aan een goed doel die zich inzet voor biodiversiteit, versterking van de natuur en/of duurzame landbouw.

Van ieder verkocht pakje haverkoekjes wordt een deel van de opbrengst apart gezet. Van dit totaalbedrag gaan we bomen aankopen en aanplanten via Trees for All. Elk product draagt op deze manier bij aan een duurzamere toekomst.

Dit pakket wordt verpakt in een FSC kartonnen doos met het logo van GreenGiftBox en tekst, goed voor gever, maker en ontvanger.

Prijs excl. BTW € 38,50
Prijs incl. BTW  € 46,04

Meer informatie

Gewenste aantal*
Ja, ik ga akkoord met de privacy statement
* Verplichte velden.
Green Wellness

Bekijk de andere boxen

Wil je meer weten over de themaboxen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Neem contact op