Geschenken en Pakketten

duurzaam, gerecycled, circulair of vertellen een verhaal

Luxe duurzaam brievenbuspakketje

Een brownie en Blossombs door de bus

Het fenomeen thuiswerken blijft nog wel even in ons systeem. Hoe leuk is het dan om even wat naar je collega's te sturen. Net even dat hart onder de riem, toch het samen gevoel of om de online vergadering gezelliger te maken. Wij verzorgen het graag voor je, heel leuk.

In dit pakket vind je een frisse ijsthee gevuld en ingepakt door de mensen van Ipse de Bruggen. Dat vinden zij super tof om te doen en hij is heerlijk fris!

Zelfde geldt voor de Brownie. Met de hand gemaakt door middel van verantwoord en eerlijk chocolade. Het inpakken gebeurt door de sociale werkplaat Het Tweede Huis. Super tof!

Dan vind je ook nog de zaadbommen van Blossombs in dit leuke pakket om de boel wat op te fleuren.Met de felgekleurde zaad "bommen" van Blossombs creëer je een waar bloemen-, zee- en voedselparadijs voor bijen en vlinders. Gooi de Blossombs waar je maar wilt; in de tuin, op het balkon of op een braakliggend terrein, wacht op de regen (of gebruik een gieter) en na een paar weken zullen jij, de bijen en de vlinders genieten van de meest kleurrijke bloemen!
Gemaakt in Nederland met biologische, wilde bloemzaden en natuurlijke klei, voedingsstoffen en kleurpigmenten.

Bij alle brievenbuspakketjes voegen we een kaartje toe. Stuur een persoonlijke tekst of boodschap incluisef het logo mee, wel zo handig. Dit kaartje is gemaakt van groeipapier en geschikt om te planten. Dit maken we graag voor je op. Uiteraard volgt er altijd een digitale proef.

 

Specificaties: 
* A5 Doosje
* A6 groeipapier 80 grs
* Frisse Ijsthee
* Arabica Coffee
* Brownie
* Blossombs give away in blister (2 stuks)

Vanaf 24 stuks verkrijgbaar.

Prijs: € 16,00 excl. btw
Prijs € 19,36 incl. btw.

Meer informatie

Gewenste aantal*
Ja, ik ga akkoord met de privacy statement
* Verplichte velden.

Bekijk de andere boxen

Wil je meer weten over de geschenken of pakketten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Neem contact op