Geschenken en Pakketten

duurzaam, gerecycled, circulair of vertellen een verhaal

Duurzaam kerstpakket Nice Diner

Duurzaam (kerst)pakket Nice Dinner

Inhoud van het pakket:
Deze telefoonhouder is met veel aandacht met de hand vervaardigd in een sociale werkplaats waar mensen die lang in de bijstand hebben gezeten weer geholpen worden naar een betaalde baan. Het vilt waar ze mee werken wordt gemaakt van oude (werk)kleding.

De Bag of Light is een zakje brandwerend papier met print in 1 kleur (kan vanaf 250 stuks gepersonaliseerd). Het papier mag in de biobak. Wordt geleverd met een waxinelichtje met kaarsenvet van oude oliën en vetten verzameld van diverse restaurants. Het waxinelichtje is geurloos.

Deze sinaasappelsap is gemaakt van overtollig vers fruit. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen dik, krom of lelijk. Door de combinatie van kraanwater, verse sinaasappelsap, duindoornpuree, een vleugje biologische ruwe rietsuiker én kamille creëer je een verantwoorde sinaasappelsap. 

Kokosboer kokila werkt 100% biologisch. Hij gebruikt alleen natuurlijke compost. Bij een fabriek in de buurt wordt van zijn kokosnoten romige kokosmelk geperst.

In de tuin van kruidenboerin khun orachan staan knollen Laos, bossen citroengras en nog veel meer. De smaken van al deze kruiden zorgen voor precies de juiste balans in jouw thaise groene curry.

Met onze hulp werkt khun wilawan volledig biologisch. Deze zilvervliesrijst wordt deels geslepen en heeft dus meer vezels dan witte rijst.

Deze Seasalt Popcorn is 100 % natuurlijk, ambachtlijk gemaakt en zonder onnodige toevoegingen of e-nummers. Maar dat is nog niet alles, John Altman draagt een steentje bij aan de planeet en de mensen die daarop leven.

Dit pakket wordt verpakt in onze GreenGiftBox doos. Goed voor gever, maker en ontvanger.

Vanaf 60 stuks verkrijgbaar.

Prijs: € 35,00 ex btw.

Meer informatie

Gewenste aantal*
Ja, ik ga akkoord met de privacy statement
* Verplichte velden.

Bekijk de andere boxen

Wil je meer weten over de geschenken of pakketten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Neem contact op