Geschenken en Pakketten

duurzaam, gerecycled, circulair of vertellen een verhaal

Kerstpakket Green Storage

Kerstpakket Green Storage

Inhoud van het pakket:
Deze mooie mand/ opbergtas bestaat uit gerecycled vilt, gemaakt van kapotte kleding en textiel van consumenten en bedrijven en worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Deze Blossombs zaadbommetjes zijn rijk gevuld met een unieke mix van biologische zaadjes, natuurlijke nutriënten en 100% voedselveilige, biologische kleurstoffen. Van de omzet wordt 5 tot 10% gedoneerd aan een goed doel die zich inzet voor biodiversiteit, versterking van de natuur en/of duurzame landbouw.

Appel Sprankel (alcoholvrij), je proeft de volle smaak van rijpe appels. Een mooi en eerlijk product die al je zintuigen prikkelt. Zo combineren we écht genieten met goed zijn voor onze omgeving en de natuur.Door de fruitteler een eerlijke prijs voor zijn rest appels te bieden, met daarbovenop een biodiversiteits premie, komt er weer ruimte om te investeren in wat we allemaal belangrijk vinden: een rijke bodem, een rijk insectenleven, schoon slootwater, meer wilde bijen door aanleg van bijen hagen en bloemenranden en een bloemrijk landschap waar het voor iedereen goed vertoeven is.

Popped Chips en Cheese Crackers van Food2Smile. Food2Smile maakt snoep, chips, snacks en chocolade die je met een gezond geweten kan eten. Door suikervrij snoep, verantwoorde chip, suikervrije snacks en suikervrije chocolade te maken waarbij niet ingeleverd wordt op een heerlijke smaak

Cranberry pindamix is een vegetarische pindamix. Van elk verkocht product wordt een deel van de opbrengst apart gezet. Van dit totaalbedrag worden bomen aangekocht en aangeplant via Trees for All. Elk product draagt op deze manier bij aan een duurzamere toekomst. Dit geldt ook voor de crostini en Bruschetta Spread.

Dit pakket is aangevuld met een fles rode wijn van Neleman, een kersthanger, een koeck van de Koeckebackers, knapperige granola van Yespers, Very Berry snoepjes, haverkoekjes en een heerlijk potje jam.


Dit pakket wordt verpakt in een bijbehorende doos.

Min. afname 60 stuks.

Prijs: € 50,00 ex btw

Meer informatie

Gewenste aantal*
Ja, ik ga akkoord met de privacy statement
* Verplichte velden.

Bekijk de andere boxen

Wil je meer weten over de geschenken of pakketten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Neem contact op