Duurzame Blog

verschillende blogs op greengiftbox

De kleurrijke bloembolletjes van Blossombs

Het mooie concept van Blossombs hebben we direct omarmt. De De kleurrijke bloembommen van Blossombs worden in Nederland gemaakt met biologische wilde bloemenzaden en 100% natuurlijke ingrediënten. Neem daarbij de prachtige uitstraling van het product en je weet dit is een heel mooi concept.
We delen graag de mooie verhalen achter de producten die je op onze website kunt kiezen als leuk geschenk voor Dag van de Zorg, Pasen, Kerst, Lente, Zomer of zomaar.
Zonder schuldgevoel, want ieder cadeau heeft wel iets in zich wat goed is voor deze wereld. Vandaar dat Blossombs vandaag bij ons in de picture staat.Bij Blossombs houden ze van kleur en vooral van kleur in de natuur! En jij ook, als je wist hoe enorm belangrijk kleurrijke bloemen zijn voor het voortbestaan ​​van onze aarde en al het leven erop.
Want hoe meer bloemen, hoe meer voedsel er is voor de bijen, vlinders en hommels.

NADAT DAISY ONTDEKTE DAT VEEL INSECTEN EN BIJEN OP DE RAND VAN UITSTERVEN STAAN, WILDE ZE DAAR IETS AAN DOEN OM DE NATUUR TE HELPEN.
Na een lange zoektocht door heel Europa naar een oplossing en op zoek naar een manier om biologische bloemzaden te produceren, leek het bijna onmogelijk en heeft Daisy haar missie bijna opgegeven. Na een ontmoeting met Geerten deelde ze haar idee en Geerten had een oplossing voor dit probleem en samen richtten ze Blossombs op.


HOE WERKT HET?
Het werkt eigenlijk heel simpel: gooi de Blossombs waar je bloemen wilt: in je tuin, langs de sloot of op een kaal stuk grond in en rond de bebouwde kom. Blossombs hoeven niet begraven te worden, maar u kunt indien nodig licht in de aarde drukken. Wacht dan op de regen of gebruik een gieter. Na een paar dagen 'barsten' ze open en zie je kleine plantjes verschijnen.

Dan duurt het nog een paar weken voordat jij, de bij en de vlinders kunnen genieten van de wilde bloemen! Kortom: geduld is nodig totdat de natuur zijn werk doet.


Je kunt je Blossombs bestellen op www.greengiftbox.nl , bel ons op 015-7610319 of stuur een mailtje naar sales@greengiftbox.nl