Geschenken en Pakketten

duurzaam, gerecycled, circulair of vertellen een verhaal

Blooms Kerstboompjes

Blooms Kerstboompjes

Deze Xmas out of the Box wordt geleverd met jouw logo of slogan naar keuze. Dit kan al vanaf 25 stuks. De BloomsBox bestaat uit 3 kleine kerstboompjes en houten versiering en is het perfecte, duurzame relatiegeschenk voor deze kerst. Met deze mini-kerstboompjes komen jouw relaties helemaal in de kerststemming. Wat nog leuker is, jouw organisatie staat zelfs tijdens de feestdagen in de spotlights!

Stuur een groene verrassing deze kerst
Deze keer verstuur je geen wijn in een kistje, maar een duurzame en verrassende 3-in-1 oplossing. De BloomsBox is namelijk gemaakt van 100% duurzame materialen en wordt CO2-neutraal geproduceerd. En weet je wat het slimme is? De verzendverpakking is óók de plantenbak met ingebouwd waterreservoir van 1,8 liter. Bij ontvangst van deze BloomsBox zitten de kerstboompjes en de houten versiering al in de box. Het enige wat de ontvanger nog hoeft te doen is de waterbak te vullen, de boompjes uit te pakken en ze rechtop in de deksel te plaatsen. En natuurlijk de meegeleverde kerstdecoratie te gebruiken om de kerstsfeer compleet te maken.

Zo zet je jouw logo op hét kerst relatiegeschenk
Je wilt onze kerst BloomsBox cadeau geven met jouw logo of slogan erop - goed plan! Upload hier jouw logo, slogan of een andere creatieve ingeving en wij graveren het op de BloomsBox. En wil je een persoonlijke boodschap meegeven voor de ontvanger? We voegen standaard een kaart toe waarop we jouw boodschap afdrukken. Vertel ons je ideeën, dan realiseren wij het van A tot Z.

Prijs: € 24,43 excl. btw
Prijs: € 34,20 incl. btw
excl. logo of tekst

Meer informatie

Gewenste aantal*
Ja, ik ga akkoord met de privacy statement
* Verplichte velden.

Bekijk de andere boxen

Wil je meer weten over de geschenken of pakketten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Neem contact op