Duurzame Blog

verschillende blogs op greengiftbox

Kerstcadeaus voor eco kidsMisschien heb je wel vaker je eigen kerstcadeau uit mogen kiezen tegen het einde van het jaar. Dan zou het zomaar kunnen dat je iets voor je kinderen, kleinkinderen of een ander mini familielid wilde kiezen. Maar daar weinig leuks bij zat.

Wij gingen daarom speciaal voor de mama’s, opa’s en coole tantes opzoek naar mooie kinderitems. En wat vonden we daar? Roommate. Niet alleen mooi vormgegeven maar ook nog eens gemaakt van 100% organisch katoen.

Gemaakt met liefde voor kinderen

De collectie bestaat onder andere uit zitzakken, lampen, speeltenten, kussens, beddengoed en decoratieve items. De afmetingen en kleuren zijn met zorg uitgekozen. Perfect passend in de meeste interieurs, zonder direct een kleurenexplosie te veroorzaken. De producten zijn bedoeld voor kinderen, maar integreren naadloos in een volwassen interieur.

Alleen al om de productnamen zou je alles in huis willen halen. Wat denk je van een Hippie Tippi, de Soul Mate knuffel of een Doodle Drop hangrekje?

100% organisch

De ontwerpers van Roommate gebruiken alleen de beste materialen. Goed voor de producten, maar ook voor het milieu. De nieuwe collectie is gemaakt van 100% organisch GOTS- en Oekotex gecertificeerd katoen. Zo weet je zeker dat je iets duurzaams in huis haalt waarvan je lang plezier hebt.

Wat wordt jouw kerstcadeau keuze dit jaar?

Wordt je ook zo blij van deze cadeaus en wil je dit jaar eens een echt leuk kerstcadeau krijgen van je baas? Laat het ons weten via info@greengiftbox.nl of bel (015 – 76 10 319).

We helpen je graag verder!